2777
2789
عنوان

آقایون لطفا بیان نظر بدن

4643 بازدید | 71 پست

لطفا بدون اغراق نظر بدین 

اگر خانومتون شرایط زیر رو داشته باشه باهاش میمونی یا جدا میشین بدون درنظر گرفتن مهریه فرض کنین بدون دادن حتی یک ریال جدا میشین :

خوبی ها:

خانوم نسبتا زیبا بدون عمل جراحی بسیار خوش اخلاق  بسیار احترام میگذارم به همسر با خانواده همسرش بسیار خوبه و حتی آقا رو تشویق می‌کنه به خانواده کمک کنه در اکثر مواقع خوش‌پوش و تمیز و مرتبه بچه هاتون رو به بهترین شکل ممکن تربیت کرده و توی فامیل به ادب و متانت  معروف هستن توقع مالی زیاد نداره و اگر بگی ندارم فشار نمیاره بهتون به هیچ وجه دعواهاتون از خونه بیرون نمیره خانه داری هم بیست بیسته 

بدی ها:

اصلا دوستی ندارم با هیچکس جز شما وقت نمیگذرونه 

از نظر جنسی سرده یعنی پیش قدم نمیشه  البته هیچ وقت خواستتون رو رد نمیکنه ولی در اکثر مواقع مشخصه ناراضی هست و فقط انجام وظیفه میکنه

والا با این زن منم می مونم چ برسه به اقایون😂😂😂😂

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیلی آره  خیلی نه 

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

نه معلومه که نمیمونن.

شخصیت جذابی نداری عزیزم خودتو وقف بچه هات و شوهرت کردی و همین اهمیت ندادن به خودت نشون میده خودتو دوست نداری. تا وقتی هم خودت خودت رو دوست نداشته باشی نباید از بقیه انتظاری داشته باشی.

باید به خودت برسی باشگاه بری آرایشگاه بری. اتفاقا دوست های خوب داشتن خیلی خوبه گاهی وقتا باید با اونا وقت بگذرونی، کتاب بخونی، تفریح کنی

و نور بر تاریکی پیروز است...💫

یعنی طبیعیه که هیچ تلاشی برای رفع مشکل نکنه؟فقط خیانت؟

تلاش باید دو طرفه باشه 

حالا من نمیدونم رفتار جنسی همسرت چطوره اما اینو بدون رابطه جنسی خیلی خیلی خیلی برای آقایون مهمه

نه معلومه که نمیمونن.شخصیت جذابی نداری عزیزم خودتو وقف بچه هات و شوهرت کردی و همین اهمیت ندادن به خو ...

منظور از اهمیت دادن بخود چیه؟ من باشگاه میرم درسمو خواندم کتاب میخونم درآمد هم دارم ومستقلم از نظر مالی لطفا بیشتر توضیح بدین 

منظور از اهمیت دادن بخود چیه؟ من باشگاه میرم درسمو خواندم کتاب میخونم درآمد هم دارم ومستقلم از نظر م ...

کتاب زنان زیرک رو بخون عزیزم. قشنگ متوجه میشی چیکار باید بکنی

و نور بر تاریکی پیروز است...💫

اگه خودش قبول کنه سرده و همکاری کنه بیاد دکتر آره کمکشم میکنم. ولی رابطه جنسی خیلی مهمه برا آقایون اصلا یکی از دلایل اصلی ازدواج شون همینه

ولی شما هر کاری می‌کنی فیلما و قطعش کن با گریه با محبت با دعوا با مهریه فقط نبینه دیگ  دقیقا اونایی ک فیلم میبینن یا رابطه مادر پدرشونو دیدن همیشه  می‌خوان نفر سومی ببینه یا خودشون ببینن چندین سال دیده اینجوری شده ی شبه درست نمیشه طبعشو سرد کن معنویاتم بیشتر کن شاید چشم زخمم خوردی میگی زندگیت عالی بوده قرآن زیاد بخونی اسفندم دود کن صدقه بده شرش دفع شه  سوره بقره هم زیاد تو خونه بخون اینا افکار شیطانیه بقره حتما زیاد بخونی  چیزی هم که الان یادم اومد من هرچی به شهید ابراهیم هادی گفتم درست شد حتی تاپیکشم زدم نذر کن ب نیت ایشون هرچی خواستی قرآن کمک ب نیازمند مطمعن باش درست میشه  غم دلتو میفهمم انشالله خدا درست می‌کنه نگران نباش  سال نو زندگیتم درست میشه ب امید خدا

کاربری دست دو نفر👧