2777
2789

بچه تقریبا ۳ ساله دارم و مطلقه    تحت حمایت خانواده ام    برم سرکار یا تا ۳ ماه دیگه ازمون استخدامی بشینم بخونم؟ 

اخه میدونین زمان سرکار ظهر هست که اون موقع هم زیاد نمیشه خوند اما بلاخره اگر برم سرکار از نظر مالی یکم بهتر تامین میشم  ولی میدونم در هر صورت درس کمتر میشه خوند  تو دوراهیم   ای خدا چیکار کنم من واقعا ....  اخه بخونم با بچه سخته و شاید قبولم نشم و اینکارو از دست بدم    البته اپراتور لیزرهم سخته و کار زیاد براش   نمیدونم چیکار کنم

عزیزم من چند سال ازمون استخدامی دادم مصاحبه هم رفتم و هر بار تو مصاحبه الکی الکی ردم کردن چون نه سهمیه داشتم و نه پول و نه پارتی ولی بقیه با رتبه های بدتر قبول شدن

برو سر کار در کنارش یه ازمونیم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من چند سال ازمون استخدامی دادم مصاحبه هم رفتم و هر بار تو مصاحبه الکی الکی ردم کردن چون نه سهم ...

اره درسته واقعا  اما دوستام هر کدوم درس خون بودن و واقعا پارتی نداشتن باهم بودیم تمام کتاب هارو خلاصه کرده بودن و جزوه هاشون و گرفتم واقعا بدون پارتی قبول شدن فقط درس خونده بودن واقعا

اره درسته واقعا اما دوستام هر کدوم درس خون بودن و واقعا پارتی نداشتن باهم بودیم تمام کتاب هارو خلاص ...

نمیدونم والا شهر به شهر فرق داره 

البته اینم بگم دروغ نگفته باشم من ازمون استخدامی ندادم کنکور دادم . برای دانشگاه فرهنگیان که استخدام بشم سه سال کنکور دادم با رتبه های ۵ هزار ، ۱۶۰۰ و  ۸۴۰ 

مصاحبه دعوت شدم ولی قبول نشدم اخرش امیرکبیر تهران مهندسی نساجی خوندم .

دیگه از اونجا از همه چی ناامید شدم ، شاید واقعا ازمون استخدامی مثه کنکور نباشه

اره درسته واقعا اما دوستام هر کدوم درس خون بودن و واقعا پارتی نداشتن باهم بودیم تمام کتاب هارو خلاص ...

و اینم بگم که همون سال که من ۸۴۰ ریاضی شدم دوستم با ۸۰۰۰ ریاضی قبول شد .

تو دوران کرونا بود و اون سال یادمه تو اخبار نشون میداد اعتراض کرده بودن و منم دیدم خیلیا این مشکلو داشتن ، حتی رتبه ی ۵ کنکور هنر اون سال از این ناراحت بود که چرا تهران قبول نشده و تبریز قبول شده با اینکه اولویتش تهران بوده .