2777
2789
عنوان

چرا همه عجله دارن من بچه‌دار بشم

149 بازدید | 15 پست

تا یه کم از سنمون می‌گذره، خانواده و فامیل شروع می‌کنن: "پس کی بچه‌دار می‌شی؟ دیر بشه سخته‌ها!" انگار یه مسابقه‌ست که هرچی زودتر بچه‌دار بشی، برنده‌ای! کسی نمی‌پرسه خودمون آماده‌ایم؟ شرایطش رو داریم؟

بچه‌دار شدن یه تصمیم بزرگه، نه یه وظیفه که فقط به‌خاطر فشار اطرافیان انجامش بدیم. شما هم این فشار رو حس کردین؟ چطور باهاش کنار اومدین؟ 🤔

هر روز که بلند می‌شوی، یک فرصت جدید برای شروع دوباره داری؛ هیچ وقت دیر نیست برای تغییر مسیر و ساختن فردای بهتر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسودیشون میشه که راحت و بی دردسر زندگی کنین😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بله و در استانه فشار عیدم

که همه قراره بپرسن 

و عادت نکردن که ما بچه نمیخواییم

میذارم به حساب خیرخواهی چون مهربون هستند و دلشون میخواد ببینن بچه دو نا از آدم‌های دوست داشتنی شون چجوری میشه به هر حال بچه توی عرف یعنی ثمره 

چند ساله با خنده میگم همسرم مشکل دارن

آخه ما عیدا با اقوام همسرم هستیم

شوکه میشن میپرسن ا چه مشکلی 

میگم مشکلشون اینه که بچه نمیخوان

و کلا تهش به خنده تموم میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

به حرفشون گوش نکردم جلوگیری سفت و سخت داشتم الان خودم تو سختی افتادم و دنبال دکتر هام چیزی از اونا نه کم شد نه اضافه شد ،گاهی اوقات اطرافیان فقط از تجربه هاشون میگن و قصدشون فوضولی نیست ولی ما چون گارد داریم خوشمون نمیاد 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

همین امروز مادر و. مادرشوهرمو نفرین کردم 

که اونقدددر اصرار کردن تا بچه دار بشیم

خودشون بچه هاشونو پس انداختن، رفتن پی کارشون

نگفتن اینا آینده میخوان، بعد به زور گفتن بچه دار شید، 

الان هم زندگی خودمونو باید جمع کنیم هم برای بچه هامون. مثل اونا که نمیتونیم بی مسولیت باشیم

هیچی از زندگی نفهمیدم

الهی تا زنده ان زجر بکشن که دارن میکشن

الهی همین امسال جفتشون بمیرن

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

والا من از ۱۹ سالگی این حرفو می‌شنوم البته اول واقعا برو دکتر زنان ببین بدنت سالمه من تنبلی تخمدان د ...

من تنبلی تخمدان نداشتم اما به لطف تغذیه ناسالم و عوارض قرص و آمپول جلوگیری به مشکل خوردم 

حتی همون کا..دوم هم باعث شد خشکی واژن بیارم و مدت ها درگیر بودم برای همین رفتم سراغ راه حل های هورمونی 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

خب شما نباید گوش کنی به حرفشون

اون موقع بچه بودم 16 سالم بود 

هر رووووز زنگ زنگ تلفن بچه دار شید بچه دارشید

مادزشوهرم به شوهرم گفت اگه بچهدار نمیشیدید خونه رو ازتون پس میکیریم، که آخرش هم پس گرفتن اما وقتی بچه ام دوسالش بود

خدا لعنتشون کنه، الهی یه روز خوش نبینن

مادرم یه پسر معتاد داره که شده وبال گردنش و اذیت کن خونه اش، تموم مال پدرمو نفله کرده

مادر شوهرمم یه بچه اش تصادف کرده مرگ مغزی شده 

بچه 37 سالشو پوشک میبنده

خدا خوب جایی نشسته، کارما واقعا حقیقت داره

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.