2777
2789

هدفم از زدن این تاپیک این بود که فقط بگم یکم حواسمون به بچه های کار هم باشه🤗

صبح داشتیم از ی چهارراه رد می‌شدیم بعد ی بچه ی ۸و۹ ساله دستمال میفروخت ۶ تا بسته شو خریدیم شد ۳۰۰ تومن ذوقی که تو چشاش بود رو با هیچی نمیشد عوض کرد میگفت الان میرم خونه دیگه اگه دیدین ساده از کنارشون رد نشید خیلی گناه دارن 🥺💕

.️.🩷🌝..

بره خونه دوباره باش دستمال میدن ببره بفروشه. فقط لقمه های خونگی  شاید برسه به خودشون 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواست واسه مادرش دارو بخره

نه عزیزم اینا رو یادشون میدن که بگن. تو دوساعت بعد برو همونجا دوباره میبینیش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
چی بگم ولی خب بازم بچه آن خیلی گناه دارن 🥲

میدونم آدم دلش میسوزه اما اگه میدونی تو مسیرت هست این بچه ها از تو خونه چنتا لقمه مرغ آب‌پز مثلا درست کنی ببری بدی بهشون دیگه میدونی خودشون میخورن. لباس رو هم حتی میگیرن ازشون و لباس کهنه میپوشونن