2777
2789

سلام یه سرویس پذیرایی دارم چند تا شمع دون و دیس شیرینی خوری و کاپ کیک که لازمشون ندارم. کسی هم نمی‌شناسم که نیازمند باشه که بخوام بدم بهش 

اونقدر هم قدیمی یا خراب نیستن که بخوام بندازم دور به نظرتون میتونم با یه قیمت پایین بفروشم 

می‌خوام ظرف جدید بخرم ولی اول باید اینارو بفروشم چون جا ندارم

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کجایی

اطراف زنجان 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

ازت مفت ميخرن

مادر خواهر يا كسي باغ داره ببين نميخواد

يا رفتگر محلتون يا نگهبان پارك و ،،،،،

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

دیوار بگذار آره میشهچی ها هست و مارکش چیه

والا اینایی که می‌خوام بدم بره رو‌کلا برام کادو آوردن کارتن هاشون هم انداختم دور نمی‌دونم مارکشون چی بود دقیقا، 

ازت مفت ميخرنمادر خواهر يا كسي باغ داره ببين نميخواديا رفتگر محلتون يا نگهبان پارك و ،،،،،

مهم نیست فقط می‌خوام ردشون کنم بره سرویس پذیرایی رو نهایتا چهارصد یا پونصد بدم چون هم مدل چند سال پیشه هم دوستشون ندارم می‌خوام فقط از سرم باز بشن بتونم کابینتام خالی کنم ظروف جدید بگیرم

چرا که نه بذار دیوار شهرتون

منم از این ظروف پذیرایی دارم دلم رو زده

گذاشتم تو دیوار بفروشمون

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

عکسش رو بفرستبعد بذار دیوار میخرنمن شوهرم راضی نمیشه ظرفی بخوام بفروشم،میدن به اونایی که برای عروس و ...

یعنی چی برای عروس وسیله جمع کنن؟؟ کجا باید ببرم تو همه شهر ها هست؟؟

چرا که نه بذار دیوار شهرتونمنم از این ظروف پذیرایی دارم دلم رو زدهگذاشتم تو دیوار بفروشمون

من تا حالا دیوار استفاده نکردم باید بگم همسرم نصب کنه اون بزاره چون فک کنم شماره میوفته درسته. 

من از مدل های شلوغ اصلا خوشم نمیاد یه چیز ساده و شیک می‌خوام که حد اقل بتونم چند سال ازش استفاده کنم