2777
2789
عنوان

مشاوره در مورد رابطه

81 بازدید | 7 پست

من چند ماه هست با یه پسر تو مرحله اشنایی هستیم 

چیزی قطعی نیست فعلا فقط حرف میزنیم 

بعد بهم گفت که چندسال پیش یه مدت با یه دختری حرف میزده و ازش خوشش میومده و بعدش دیگه بیخیالش شده 

ولی هنوزم که هنوزه دختره رو چک میکنه

بنظرتون بهتر نیست دیگه باهاش حرف نزنم ، این هنوز تو رابطه قبلیش گیر کرده

افرین دقیقا باهاش کات کن

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بهتره باهاش صحبت نکنی من خودم عاشق یه نفر بودم و یه پسره می گفت مهم نیست برام اگه من برات بهتر از اون بشم اونو فراموش میکنی 

ولی قبولش نکردم چون نمیتونم اونو فراموش کنم و با احساسات یکی دیگه بازی کنم ترجیح میدم اول کامل حذف بشه بعد برم با یکی دیگه

آره بهتره باهاش صحبت نکنی من خودم عاشق یه نفر بودم و یه پسره می گفت مهم نیست برام اگه من برات بهتر ا ...

کار خوبی کردی

الان این پسره ۲ سال از رابطش میگذره و میگه که انتخابم اشتباه بود و بهش علاقه ندارم و غیره 

ولی همش دختره رو چک میکنه ، فردا روزی دختره یه چراغ سبز بهش نشون بده ول میکنه میره 

کار خوبی کردیالان این پسره ۲ سال از رابطش میگذره و میگه که انتخابم اشتباه بود و بهش علاقه ندارم و غی ...

دقیقا . همین اول کات کن که خودتم بعدا ضربشو نخوری  . اصلا دیگه سین نزن پیاماشو