2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهر معتادم این پیامو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 31 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط کمپ اینا براش جوکه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

فقط عنوانت! شوهر معتادم! طرف شوهرش شیشه میکشه نمیگ معتاد‌‌‌...بیچاره ی سیگار میکشه ....

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

ببین عزیزم معتادا مریضن با پیام و این چیزاا درست نمیشن الان مبگه اره باشه به خاطر شما کمش میکنم ولی دروغ میگن بیشترش میکنه اتفاقااا ..اگه میتونی برو ترکش بده اگه نه جدی میگم جدا شو بچه هاتم بیشتر ابروشون با این پدر میره .خودتم برو بعد طلاق یه ازدواج بهتر کن ..

اصلا پیام کار درستی ب نظر نمیاد ،باید رو در رو  صحبت کنید، البته با لحن بهتری ،استفاده از بچه ها می‌تونه کمک کننده باشه

جاده بدون همسفر کسل کننده است ،            من بی خیال خواب ،تو بی خیال بخواب 👍

ببین عزیزم معتادا مریضن با پیام و این چیزاا درست نمیشن الان مبگه اره باشه به خاطر شما کمش میکنم ولی ...

برا ی سیگار بچه هاشو آواره کنه و خودش شوهر کنه!

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه