2777
2789
عنوان

مامانا کمک

38 بازدید | 7 پست

سلام بچم از وقتی سه سالش شده همش بهانه میگیره گریه میکنه گاهی ام جیغ میزنه البته فقططططط بیرون و گردش خوبه تو خونه خودمون و مادرم پدرمونو در میاره فقط میگه منو ببرین خانه بازی و پارک و شهربازی راهکار دارین دیروز بردمش ساعتها تفریح کرد براش وقتم میزارم ولی کم آوردم الان آروم زدمش دلم کباب شده خدا لعنتم کنه 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

سه سالگی سن سختیه سن استقلاله باید خیلی باهاش با ملایمت رفتار کنی 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سه سالگی سن سختیه سن استقلاله باید خیلی باهاش با ملایمت رفتار کنی

من خیللللی صبورم با بچه زبانزد فامیلم واقعا نمیکشم دیگه چقدرررر ببریمش آخه بیرون 

شوهرم همکاری نمیکنه خیلی دوسش داره ولی کم آورده اونم با بچه نمیسازه دایم میخاد به بچه نظم و قانون یاد بده  من فقط دارم همش بچه رو آروم میکنم کع تو لجبازی با باباش جیغ نکشه 

چکارش کنم بچه همش بهانه الکی میگیره میخاد همش ببرمش بیرون در غیر اینصورت تو خونه یه رفتارهایی میکنه پدرمو درآورده الان عذاب وجدان دارم آروم زدمش چقدر دلم سوخت آخه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیللللی صبورم با بچه زبانزد فامیلم واقعا نمیکشم دیگه چقدرررر ببریمش آخه بیرون شوهرم همکاری نمیکنه ...

بچه ها عاشق کار خونه ان باهاش کیک و شیرینی درست کنید آشپزی کنید البته که خودت میدونی اون فقط ریخت و پاش میکنه و کار زیاد میکنه ولی سرش گرم میشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
باهمسن وسالاش بازی میکنه؟

به شدت عاشق بازی با همسن و سالاشه میگه منو بزار با اینا بازی کنم خودت برو خونه 

همشم میگه خواهر میخام چرا من خواهر ندارم