2777
2789
عنوان

همسایمون عروسشو نشوند تو باغچه

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره از تاپیک "مرد همسایمون "معلومه چقد باکلاس هستی و اصلا به همسایه طبقه پایینی تون کاری نداری😂

توام که سرت تو زندگی مردم🤣🤣

بحث این چیزی که گفتم و این چیزی که برامون اتفاق افتاده فرق داره.برو تاپیکو کامل بخون.

من اینارو از اونجایی میشناسم که اومدن برای خانومش از مدیر ساختمان که ما باشیم تحقیقات برای خانومش.برای استخدامی.

ماستارو ریختی تو قیمه ها عزیز جان

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

ما سرمون تو زندگی بقیه نیست ولی اینجوری هم نیستیم که از بقیه خبر نداشته باشیم

منظورم این بود که تو شهرهای کوچیکتر مردم با همسایه سروکار دارن ولی بزرگتر اینطوری نیست.بستگی داره کجا زندگی میکنه هرکسی

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

وای تپلا خیلی دنده چپشون فعاله🤣

پسرشون هم ریز میزه هست اتفاقا

زوج جالبی هستن

روز نامزدی کل کشیدن جلو در، دیدمشون

منم عین این بیکارا دارم کنار پنجره درس میخونم و تماشا میکنم همه چیزو😁😁

دارن میخورن همو🤣🤣اخه شهر هرکی سرش به زندگی خودش گرمه کسی امار همسایه رو نمگیره.مثلا من هنوزم همسای ...

اخه گفتم که خونه دوطبقه هستیم،سالهاست اینجاییم

آپارتمان نیستیم

پنجره من توی کوچه باز میشه،پشت پنجره حرف میزنن می‌شنوم

اخه گفتم که خونه دوطبقه هستیم،سالهاست اینجاییمآپارتمان نیستیمپنجره من توی کوچه باز میشه،پشت پنجره حر ...

بله درسته.

من منظورم آپارتمان و شهری مثل تهران بود

منظورم این بود که تو شهرهای کوچیکتر مردم با همسایه سروکار دارن ولی بزرگتر اینطوری نیست.بستگی داره کج ...

شهرمون حالا کوچیکه ولی خب تو شهر های بزرگ چرا باید کم باشه اشنایی و دوستی ها
بابام میگفت برا پسر عموش که تهرانه یه وسیله ای برده بود ولی تاون خونه نبوده خواسته بده به همسایش گفته نمیشناسمش به اونیکی همسایش گفته اونم گفته نمیشناسم
ما چقدر مسخره بود برامون که همسایه ها همو نمیشناسن که الان مطمئنم شدم اینجوریه

کاربر اقا هستم