2777
2789
عنوان

شپشک و کرم برنج راهکار بدید

573 بازدید | 86 پست

خانوما ۲۰ کیلو برنج ایرانیو چیکار کنم که حشره نزنه توی بندرعباس دقیقا گرم و مرطوب اینا رشد میکنن اینقدر زیاده که توی یخچال نمیشه گذاشت توش نمک و سیر و برگ بو و چوب دارچین هم گذاشتم باز فایده نکرد ی مدت هوا خوب شد رفتن باز دوباره شپشک زده 😭نمیشه هر سری که اینجور بشه ببرم تو پشت بوم پهن کنم ی سری کرم زد رفتم مسافرت کل خونم پر شده بود🤢گذاشتم تو تا ۱۰ رو تو افتاب نمیرفتن راهکار بدید با این وضع اب و هوا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم افتادن برنج خیلی رو مخه من یبار با موچین کرم ها رو جدا میکردم از برنج😬🤢

وای🤢من بعد این ک گذاشتم بیرون خشک شدن موقع شستن کرم خشک شده میومد رو اب خیلی چندش بود

برگ درخت گردو میگن موًثره

من وقتی برنج میگیرم

تا هوا خنکه خوبند

یکم رو به تابستون میریم میبینم حشره هاشو تو خونه میبینم

همشو با ابکش استیل الک میکنم

شده ۴کیسه برنج همشو الک میکنم

کرم و شته و لاروش میریزه

دوباره چند ماهی امان میده تا تموم بشند

یکی می‌گفت داخل کیسه برنج چن تا میخ اهنی میزاره و خودش که خیلی راضی بودش و می‌گفت اصلا شپش نمیزنه ، یا داخل بطری نوشابه هم میگن برنج ارو بریزی اصلا شپشک نمیزنه

?Siz benim niye içtiğimi nerden bileceksiniz