2777
2789
عنوان

سختی ازدواج زنان سن بالا

210 بازدید | 16 پست

تو جامعه ما، هنوزم خیلیا فکر می‌کنن که زن باید تو سن پایین ازدواج کنه، و اگه یه خانم سنش بره بالاتر، ازدواج براش سخت‌تر می‌شه. خواستگارای کمتر، نگاه قضاوتگرانه اطرافیان و حتی فشار خانواده، همه اینا می‌تونه باعث بشه که یه زن احساس کنه از یه "مهلت طلایی" گذشته. در حالی که واقعاً ازدواج یه انتخابه، نه یه اجبار زمان‌دار! شما چی فکر می‌کنین؟ به نظرتون این دیدگاه درسته یا اشتباه؟

من خودم الان 34 سالمه و مجردم

ولی بنظرم هر چیزی تو زمانش قشنگه و بعد از اون قشنگی و زیبایی اش رو از دست میده یا کم رنگ میشه( شاید بخاطر فرهنگ غلطیه که تو جامعه امون هست و آدم هر روزه باهاش مواجه هست)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها دختر ۲۵ ساله فاقد خاستگار با وزن ۴۷ و قد ۱۵۸ و بیبی فیس که ۸ ۹  سال سنش کم تر دیده میشه متاسفانه وضعیتش خرابه خیلی؟

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

من به شخصه اینجوری فکر نمیکنم ولی با فکر من چیزی عوض نمیشه وقتی دارم میبینم که دوستای خودم که همسن منن دیگه خاستگاری ندارن و باید قید ازدواج رو بزنن و پسر ۴۰ ساله به جای اینکه خاستگاری دختر همسن خودش بره میره خاستگاری دختر ۲۰ ساله

من به شخصه اینجوری فکر نمیکنم ولی با فکر من چیزی عوض نمیشه وقتی دارم میبینم که دوستای خودم که همسن م ...

بقول شما آدم هر چقدرم بخواد خوب فکر کنه متاسفانه این جامعه و فرهنگ غلطش جلوی فکر آدم رو میگره

والا برای خواهرم از ۳۰ به بعد بیشتر خواستگار اومده تا قبلش

جدیدا والا هر خواستگاری هم که میاد به خاطر شغل ادم میاد

تازه دوساله خواهرم میره سرکار قبلش درسشو میخوند تا ارشد ادامه داد و پروانه هاشو گرفت 

به محض اینکه پاشو گذاشت سرکار هرچندماه یبار پیشنهاد داره

از سرکارش نه، آشناهای مامانم پیشنهاد میدن چون فهمیدن میره سرکار😬

هیچ کدومشون هم به درد نمیخورن وقتی اینقدر پرروان که میگن دختر شاغل میخوایم که هزینه ها نصف نصف شه😑 یدالله گدای ایرانی از فرهنگ غرب فقط چیزی که به تفعشه رو برداشته ولی هنوز مارو به عنوان انسان نمیبینه

تازه اونایی که مهاجرت کردن و با خارجیا ازدواج کردن هم میگن نمیذارن دست تو جیبت کنی!

کلا دیگه خواستگاری سنتی برای نسل ما یکم عجیب غریبه چون احساسی درکار نیست، به هیچ عنوان آوانس نمیدیم به طرف که بمونیم به پاش و باهم بسازیم. مثل قدیم نیست الان ادم میتونه با کسی که دوسش داره بمونه و از صفر باهم بسازن نه یک غریبه که فقط قصد ازدواج داره و تورو نمیشناسه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
بچه ها دختر ۲۵ ساله فاقد خاستگار با وزن ۴۷ و قد ۱۵۸ و بیبی فیس که ۸ ۹ سال سنش کم تر دیده میشه متاسف ...

ببین باید شرایطت رو ارتقا بدی اگه دنبال موقعیت خوبی. 

شاغل شو مثلا. تو خونه بشینی هیشکی سراغتو نمیگیره

ببین باید شرایطت رو ارتقا بدی اگه دنبال موقعیت خوبی. شاغل شو مثلا. تو خونه بشینی هیشکی سراغتو نمیگیر ...

چه شغلی نهایتا بتونم فروشنده بشم یا تو فروشگاه کار کنم

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

واسه من سن معنی نداشت

همیشه چند سال کمتر از سنم بودم

تو هرسنی

و همش بچه طور یچه. دوست

بچه طور رفتار کردم

همیشه ذوقشو داشتم واسه هر کاری

یکی ۲۰و ۲۵ کلی پیر میشه دیگه

بستگی داره

آدم را زود پیر نکنید

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم