2777
2789
عنوان

میخوام فریز جنین انجام بدم

162 بازدید | 18 پست

سلام خانما

میخوام جنین فریز کنم باید کجا برم و چکار کنم؟کاراش چقدر طول میکشه؟ اگه میدونید هم بگید هزینه اش چنده و هر سال چقدر باید برای نگهداریش پول بدیم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گوگل سرچ کن ببین کجا انجام میدم شنیدم پروسه‌ش یکم اذیت کنهولی بچه‌ می‌خوای چیکار😅

میخوام با کسایی که انجام دادن مشورت کنم که کجا برم بهتره، تو گوگل که سرچ کنی نمیگه هزینه هاش چنده یا کدوم بهتره

عزیزم جای دولتی من نمیشناسم

ولی مرکز ناباروری ابن سینا میتونی بری مام هم هست گرونتره

هزیتش هم تقریبا یه ۴۰ ۵۰ تومنی میشه

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

عزیزم جای دولتی من نمیشناسمولی مرکز ناباروری ابن سینا میتونی بری مام هم هست گرونترههزیتش هم تقریبا ی ...

ابن سینا و مام دولتی نیستن؟ چقدر پروسه اش طول میکشه؟ چون شوهرم تا ۴۰روز دیگه بیشتر نیست، میشه انجام بشه؟

ابن سینا و مام دولتی نیستن؟ چقدر پروسه اش طول میکشه؟ چون شوهرم تا ۴۰روز دیگه بیشتر نیست، میشه انجام ...

نه دولتی نیستن

نه ۴۰ روز کمه حداقل دوماه زمان میبره

اولش کلی از دو نفرتون ازمایش میگیرن که خودش یک ماه طول میکشه

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

نه دولتی نیستننه ۴۰ روز کمه حداقل دوماه زمان میبرهاولش کلی از دو نفرتون ازمایش میگیرن که خودش یک ماه ...

چقدر بد، من خودم آزمایشای fsh و lhو آنتی مولرین و تیروئید و کلا آزمایش کلی خون و ادرار دادم و دو سه روز دیگه جوابشون میاد، همینا کافی نیست؟