2777
2789

می‌خوام از اول بگم 

اینکه منو دوستم از نظر شخصیتی کاااملا نقطه مقابل هم هستیم و هیییچ اشتراکی نداریم 

فقط از رو ظاهر با هم دوست شدیم و ادامه دار شد دوستیمون 

ولی الان بعد سه سال و نیم من از ته وجودم ازش متنفرم از همه ی کاراش رفتارش اخلاقش حتی از مدل صورتش و حالت چهرش حالم بهم میخوره 

بخاطر همین تفاوتا جدیدا به مشکل خوردیم

کلاا حرف نمیزنه 

تا این حد که در حالت عادی ما هیچوقت صبح بخیر به هم نمیگیم اصلا هیچ حرفی نمی‌زنیم مگر اینکه من خودم برم حرف بزنم و سر حرفو باز کنم در غیر این صورت حرف نمیزنه و همینش خیلییی رو اعصابمه 

بعضی موقع ها یهو دارم باهاش حرف میزنم میبینم هییچ عکس العملی به حرفم نشون نمی‌ده انقدرررر حرصم میگیره دلم میخواد سر به تنش نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد یه چیز دیگه اینکه قبلاً گرمایی بود و موقعی که وارد اتاق شدیم تخت نزدیک شوفاژ رو بزور داد به من گفت من نمیتونم تحمل کنم 

حالا برعکس شده و سردشه همش منم نزدیک شوفاژم گرمم میشه 

دیشب شوفاژ رو خاموش کردم دوباره پرید بهم و رفت تو تمازخونه خوابید 

من از شدت ناراحتی دیشب خوابم نبرد 

بهش پیام دادم و حرفامو زدم هیچ جوابی نداد خیلیییی بهم برخورد 

چند روز پیش هم رفتم پیش مشاور بهش زنگ زدم بیا حرف بزنیم دوباره نیومد 

چقدررر این آدم کثیفه چقدرررر من ازش متنفرم 

کاش میشد تا آخر عمرم نبینمش

بعد کلا میگه با ایرپاد اذیت میشه و با صدای بلند فیلم و کلیپ میبینم تو اتاق سه در چهار 

خب منم اذیت میشدم بهش تذکر دادم خیلی بد پرید بهم و از اون روز حرف نمیزدیم با هم 

یه روز دوباره با صدای بلند داشت فیلم میدید من خیلی حرصم گرفت از اینکه می‌دونه من اذیت میشم بازم انجام میده 

بخدا من اگه بدونم یکی از کار من اذیت میشه عذاب وجدان ولم نمیکنه 

درک میکنم چقدر شرایطت سخته

ولی به جای تنفر سعی کن مشکلتونو حل کنی ، بخاطر ارامش خودت

خودت میگی سال آخره ، بنظرم یه سال باهاش کنار بیا چیزی نمونده

توافق کنید یه ساعتای خاصی فقط با صدای بلند فیلم ببینه

یه ساعتایی هم مال تو باشه

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
درک میکنم چقدر شرایطت سختهولی به جای تنفر سعی کن مشکلتونو حل کنی ، بخاطر ارامش خودتخودت میگی سال آخر ...

میگم که زبون نمی‌فهمه 

یبار رفتم پیش مشاور 

بهش زنگ زدم بیا حرف بزنیم مشکلو حل کنیم مشاور خودش بهش زنگ زد حتی 

ولی نیومد 

دیشب بهش پیام دادم و راجب مشکلمون حرف زدم بازم جواب نداد 

واییی دلم میخواد سر به تنش نباشه