یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دادو بیداد نکن دعوا نکن باید یاد بگیری چجوری واکنش بدی که بی احترامی نشهما خانومها حساسیم تو سن تو د ...
من ۳۸ سالمه .پذیرش هتلم .خیلی هم ارومم .اهل داد وبیداد نیستم منتها خیلیا چون فکر میکنن پول دادن مردم رو هم خریدن و باید هی بله وچشم بگیم .متاسفانه حرف درست رو قبول نمی کنن واشتباهات خودشون رو نمی بینن
آدم بی شعور همه جا هستولی جاهایی مثل هتل،جذب مشتری خیلی براشون مهمه اینکه مشتری و متعهد کنن مدیریت ت ...
من موندم با خشم درونیم چیکار کنم الان دو روز شده با اینکه خود مدیر عذرخواهی کرد من به هیچ عنوان زیر بار نرفتم ولی بازم برام خیلی سنگین اومده وهی حرص میخورم خدا لعنت کنه ادمهای بیشعور و نفهم رو
من اگه زمانی خودم رئیس بشم حتما عدالت رو رعایت میکنم هیچ پرسنل خودم رو بی دلیل توبیخ نمیکنم اگه بخوام ارباب رجوع هم نگه دارم میگم بله تا اینجا حق باشما اما پرسنلم هم درست میگه شما نباید مثلا فلان کار رو انجام میدادید اینطوری طرف میدونه باید مواظب رفتار خودشم باشه این ادم جای دیگه بره یکم مراقب کردار خودش میشه
منم مث توام یکی بام بد حرف بزنه خیلی عصبی میشم ولی راس میگ باید مشتری جذب کنی افرادی مث من و تو ک دوس دارن فق جواب بدن هیچ وق ی کار خوبی گیرشون نمیاد و پیشرف نمیکنن چون مردم بیشترشون لفظ حرف زدنشون خوب نی پس باید خودت کنترل کنی ک جوابشون ندی
به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...