2777
2789

معدل ترم اولم ۱۴/۸۷بنظرتون کم؟

ترم اول ۲۰ واحدبرداشته بودم این ترمم ۲۰ واحدبرداشتم ولی میخوام معدلم بالا بیاد این ترم دیگه راهکاری دارین دوستان؟

درضمن پیام نوری هستم ومتاهل  بچه دار💁😅

تو پیام نور تا میتونی نمونه سوال های چند دوره اخیر رو بخون در کنارشم کتاب رو روزنامه وار

معدلت میره بالا

نمره میان ترم هم بتونی بگیری عالیه

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله کمه 

اما ترم اول همینه اکثر اوقات 

ترم بعد دو سه نمره بالاتر میشه طبق تجربه و چیزی که دیدم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خب اول اینکه متاهلی و بچه داری بعدشم خودت بیشتر از شرایط خودت خبر داری اگه میبینی با وجود مشغله ی زیاد تمام تلاشت رو کردی و نتیجه شده معدل فعلیت معلومه که خوبه... 

به نظرم تنها کسی که میتونه نظر واقعی و قطعی بده خودت هستی. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

تو پیام نور تا میتونی نمونه سوال های چند دوره اخیر رو بخون در کنارشم کتاب رو روزنامه وارمعدلت میره ب ...

والاتری اول مثلامن جزوه خلاصه شده هردرس وبه علاوه نمونه سوال های سال های اخیرمیخوندم ک این شد

شماپیام نوری هستین؟

خب اول اینکه متاهلی و بچه داری بعدشم خودت بیشتر از شرایط خودت خبر داری اگه میبینی با وجود مشغله ی زی ...

اره تموم تلاشم وکردم ولی نتیجه این شد دیگه خیلی ناامید شدم این ترم اصلا درس نخوندم

بله کمه اما ترم اول همینه اکثر اوقات ترم بعد دو سه نمره بالاتر میشه طبق تجربه و چیزی که دیدم

شماخودت پیام نور درس میخونی گلم؟

والانمیدونم ک خداازدهنت بشنوه من ترم بعد۱۷بشه معدلم

شماخودت پیام نور درس میخونی گلم؟والانمیدونم ک خداازدهنت بشنوه من ترم بعد۱۷بشه معدلم

نه عزیزم 

دولتی بودم زمان دانشجویی 

ایشالا 

خیلیم معدل مهم نباشه برات درس یاد گرفتنه هیلی مهم تره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه عزیزم دولتی بودم زمان دانشجویی ایشالا خیلیم معدل مهم نباشه برات درس یاد گرفتنه هیلی مهم تره

منم دولتی ی ترن درس خوندم اومدم پیام نور علوم تربیتی خوندم بلکه تواین آزمون استخدامی برای معلمی شرکت کنم وقبول شم

عزیزم من دانشگاه فقط برای امتحانات میرم چون بچه کوچیک دارم نمیشه هرروز برم وبیام