2777
2789

اگر پاساژ یا خیابون خاصی هست بگین لطفا ،، میگن چهار راه طالقانی برا مانتو خوبه اره؟؟ 

بچگانه کحا برم؟ 

خونگی چطورر؟

اون راستا لباس بچه هم زیاد داره ولی من اونجا نمیرم میرم تهران خرید میکنممانتو پریسا هم توی طالقانی خ ...

چرا میرین تهران؟ ارزونتره یا تنوع بیشتره؟ 

بازار تهران دیروز رفتیم چنااااااااان شلوغ بود نمیشد نفس بکشی فرار کردیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کمالشهر لباس فروشی پکن انگار قیمتاش مناسبه میخوام برم ببینم چجوریه یکی اینجا گفت خریدم جنساش خوبه

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
تو کمالشهر لباس فروشی پکن انگار قیمتاش مناسبه میخوام برم ببینم چجوریه یکی اینجا گفت خریدم جنساش خوبه

من خرید کردم اره جنساش خوبه ولی همه استین بلندو گرمن ی ماه دیگ هواگرم میشه دیگه استین بلند کارایی نداره

من خرید کردم اره جنساش خوبه ولی همه استین بلندو گرمن ی ماه دیگ هواگرم میشه دیگه استین بلند کارایی ند ...

خب عزیزم برای عید خب نمیشه کوتاه پوشید چاره هی نیست من به صورت کت و تیشرت این مدلی میخرم که تو مهمونی بشه پوشید بعدش 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
شوهر من که گفت خودتو شرحه شرحه کنی عید نمی‌برم خرید میگه اول دوم فروردین قشنگ با خیال راحت و تو خلوت ...

باز نیستن که 

من خرید کردم اره جنساش خوبه ولی همه استین بلندو گرمن ی ماه دیگ هواگرم میشه دیگه استین بلند کارایی ند ...

قیمتاش اونجور که میگن مناسبه سایتشو دیدی تو حضوری هم قیمت ها همونه؟

خب عزیزم برای عید خب نمیشه کوتاه پوشید چاره هی نیست من به صورت کت و تیشرت این مدلی میخرم که تو مهمون ...

اخه از زمستون زیاداره پسرم گفتم دیگه استین بلند وگرم نگیرم پارسال گرفتم اصلا تن نکرد کوچیک شد ولی استین کوتاه بگیرم خوبه من جنوب میرم عید رو اونجا نمیشه بلند بپوشه

اخه از زمستون زیاداره پسرم گفتم دیگه استین بلند وگرم نگیرم پارسال گرفتم اصلا تن نکرد کوچیک شد ولی اس ...

آها بسلامتی مال ما تا آخرای فروردین هوا سوز داره