2777
2789
عنوان

تاحالا از مامان بابات دل گرفته

490 بازدید | 57 پست

😔😔😔خودم امروز یاد بچگیام افتادم و خیلی دلم گرفت

بچه که بودم مامانم خیلی میزد منو خیلی ،به طور وحشتناک 😔😔😔و الان اثراتش و تو اخلاقم ا روحیاتم میبینم

من از همون بچگی وقتی مامانم زده بود منو و صورتم کبود شده بود وقتی تو کوچه ازم پرسیدن صورتت چی شده و منه ساده ام گفتم افتادم زمین...از همون موقع فهمیدم دردامو بریزم تو خودم و  ساکت باشم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تا دلت بخواد....خیلی زود تنهام گذاشتن من از مامان بابام کتک نخوردم ولی تا دلت بخواد از اطرافیان ...

😢❤

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
نه خدا روشکر من مامانو بابام با هم خوب بودن مامانم کتک میزد ولی اصلا الان دلگیر نیستم ازش   ول ...

😔من دلم همیشه پره 

هیچ وقت یادم نمیره کتکاشو،عقدهوای نیستم اصلااا،اما این یه قلم خیلی رو زندگیم تاثیر گذاشت

اخی هزیزم چرا مامانت و بابات از هم جدا شدن

۴.۵ سالم بود جدا شدن پدرم که کلا خونه نبود ولی مهربون و دلسوز بود خیلی دلم براش میسوزه پیش مادربزرگم بزرگ شدم....پدرم پارسال فوت کرد بمیرم براش 😭

مامانم ام پیش مادرش بود که اونم ۶ سال پیش ازدواج کرد گل کاشت باانتخابش بعد پشیمون شد که اونم فایده ایی نداشت الانم ازش بیخبرم تا الان از حرف مردم تحمل کرده ولی فک کنم داره جدا میشه.

💕

من برام سواله اینایی که میان میگن داداش شون سرشون داد میزنه یا دعوا میکنتشون کین؟ والا به خدا من روزی سه بار داداشم رو میشورم بیچاره جرئت نداره حرف بزنه دلم سوخت براش برم بوسش کنم .

کلا بعضی وقتا مامان بابا خیلی رو اعصاب آدم میان...جز دلگیری های جزئی خاطره بدی ازشون ندارم!

بابامو خیلی دوست دارم عاشقشم..مامانم ام اس داره یه مقدار گاهی عصبی میشه که هم خودشو اذیت میکنه هم مارو

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
😔من دلم همیشه پره  هیچ وقت یادم نمیره کتکاشو،عقدهوای نیستم اصلااا،اما این یه قلم خیلی رو زندگ ...

دستم بشکنه که بچمو میزنم همیشه با خودم میگفتم من عمرا دس رو بچم بلند نمیکنم چون خودم خیلی....ولی نتونسم به حرفم عمل کنم هر دفعه زدم اگه یه بار دیگه بزنی خدا لعنتت کنه و...😢 بخدا اعصاب برام نمونده

💕