2777
2789

به نظر من خیلی حرکت چیپ و سطح پایینی ک تا ازدواج میکنی عکس عروسیتو بزاری پروفایلتون و تو بیوت بزنی married  و اسم شوهرتو بزنی تو بیوت!!

همینا باعث شدن مردا فکر کنن تنها دست آورد یه زن تو زندگیش ازدواجشه و مهم ترینش!

که چی مثلا... نهنگ شکار کردین مگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خجالت آوره 

ازدواج که دست آورد نیست 

ببخشید حیوونا هم جفت گیری می کنند 

پز دادن نداره 

زشته 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

چه ربطی داره؟

زندگی متاهلی مجردی فرق داره

من خودم کلی فالوور مرد دارم که روزانه صدتا دایرکت ازشون دریافت میکنم

کلی ریکوئست دنبال کردن دارم

و حتما وقتی ازدواج کردم باید تو بیو پیجم بزنم که بقیه بفهمن و این درخواستها صفر بشه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

خیلی خجالت آوره ازدواج که دست آورد نیست ببخشید حیوونا هم جفت گیری می کنند پز دادن نداره زشته

پز دادنم نیست

خیلی زشته زنا خیلی‌هاشون آرزوشون شوهره

تاحالا مردی رو دیدین بگه آرزوم اینه زن بگیرم؟!

چه ربطی داره؟زندگی متاهلی مجردی فرق دارهمن خودم کلی فالوور مرد دارم که روزانه صدتا دایرکت ازشون دریا ...

شما میتونی جواب ندی یا فالور مرد قبول نکنی

بعد پیجایی ک کلا ۱۰۰نفر فالور دارن اونم آشنا و خانواده چی!