2777
2789
عنوان

ایا هنوز امیدوارم باشم؟

151 بازدید | 10 پست

سلام خانمها من امروز وقت پریدم بود سیکلام بیست و هفت روزه هستن.از دیشب ساعت دوازده شب لک قهوه ای دیدم. دیگه امروزم ی مقداری لک قهوه ای دارم. بی بی چک گذاشتم منفی شد.این میتونه لک لانه گزینی باشه؟

ایا هنوز امیدوار باشم به بارداریم؟؟؟

نمیدونم باردارم یانه.ولی دوست داشتم تیکر بارداری بذارم. تورو خدا برام دعا کنیدو یک صلوات برام بفرستید.

فکر نمیکنم لک لانه گزینی باشه عزیزم .لانه گزینی 6تا 10روز بعد تخمکگذاریه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا با این حرفایی که همه عزیزان دارن میگن ولی من هنوز دوست دارم امید داشته باشم.تو بخشنده ای و برات هیچکاری غیر ممکن نیست.

اگر بهم نی دادی شکرت 

اگرم که صلاح ندونستی الان بهم بدی بازم راضی ام به رضای خودت

نمیدونم باردارم یانه.ولی دوست داشتم تیکر بارداری بذارم. تورو خدا برام دعا کنیدو یک صلوات برام بفرستید.
خدایا با این حرفایی که همه عزیزان دارن میگن ولی من هنوز دوست دارم امید داشته باشم.تو بخشنده ای و برا ...

دوستان عزیز من پری شدم.تجربه های شما همه درست بود.طبق حرف شما اگر لک لانه گزینی بود مثبت میشد بی بی چکم.

برام تو رو خدا دعا کنید دیگه ماه بعد باردار بشم به امید خدا اگر صلاح هست