2777
2789
عنوان

کابینت ادویه هام پر حشره بود

216 بازدید | 16 پست

خانما من تازه عروسم خیلی وقت باشه اومدم خونه۵/۶ ماه اومدم خونم  بعد یه عالم بانکه هایی ک درشون محکمه گرفتم برا ادویه هام عاشق ادویه هم هستم الان  داشتم کابینت ادویه هامو خونه تکونی میکردم دیدم پرررر حشرس گریم گرفت شوهرمو بیدار کردم اون گفت فردا انجام میده خونه تکونیش رو اما من خیلی میترسم چیکار کنم حشره نزنه

چرا الان بیداری و خونه تکونی میکنی؟

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شیشه ای😭

عجیبه حتما در یکی رو شل بستی

بعدشم ادویه حشره نمیزنه آرد و برنج و حبوبات خیلی زدد حشره میزنن به خصوص آرد

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

عجیبه حتما در یکی رو شل بستیبعدشم ادویه حشره نمیزنه آرد و برنج و حبوبات خیلی زدد حشره میزنن به خصوص ...

آردم داخل یخچاله اصلا اینجا نیست  شکر چی ؟ اخه حشره های کوفتی اصلا چطوریه یعنی تو آرد زندگی میکنن 

آردم داخل یخچاله اصلا اینجا نیست شکر چی ؟ اخه حشره های کوفتی اصلا چطوریه یعنی تو آرد زندگی میکنن

نه یهو میزنه دیگه نمیدونم چطور والا

نه شکر نمیزنه

ببین‌حشره زده؟ یا موش زده یا بقول خودمون شپشک؟

حشره مثه پروانه ریزا ریزززززاس ولی شپشک این سیاه ریز کوچولوهان که شبیه سوسکن

اگر شبیه پروانس اشکال نداره طبیعیه 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

وای من هیچی ندیدم مثل ماش حشره بزنه،حشره های درشت و گرد.هیچوقت دیگه ماش نخریدم

هیچی مثل لپه حساس نیست.‌من کلا همه رو میزارم یخچال

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎