بیشتر شبا این خواب رو میبینم به دوران کودکیم رفتم همه چیز رنگ رو اون روزا رو دلره حتی زاویه دیدمهم مثل بچگی هامهیت و توی محله قدیمیمون هستیم و دوستام داداشم همه رو به شکل همون روزا میبینم
خیلی تکرار میشه ولی موضوعش عوض میشه دلیلش چیه به نظرتون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوبه شمامیری دوران کودکیت من ناچندماه تو خواب یه زمان دورباچهره ی دیگه وهمسردیگه زندگی میکردم انگارواقعی بودچون خواب هام تکراری نبودفقط من واون آقا وزمان ثابت بود.هنوزم وقتی بهش فکرمیکنم دلم تنگ میشه کاش بازم بیادبه خوابم
ببین من حتی به همچین چیزی فکرهم نکردم تاخوابش ببینم اماوقتی تکرارشدتوجهم جلب کردواینکه میدونستم اون زن خودمم ولی چهرم باچیزی که الان هستم فرق داشت وجالبش اینکه وقتی بیدارمیشدم خیلی انرژی داشتم .من خودم میگم شایدتناسخ اتفاق افتاده ومن زندگی قبلیم یادم اومده برای مدتی