2777
2789
عنوان

سفر به کودکی با زهنیت الان

139 بازدید | 33 پست

بیشتر شبا این خواب رو میبینم به دوران کودکیم رفتم همه چیز رنگ رو اون روزا رو دلره حتی زاویه دیدم‌هم مثل بچگی هام‌هیت و توی محله قدیمیمون هستیم و دوستام داداشم همه رو به شکل همون روزا میبینم 

خیلی تکرار میشه ولی موضوعش عوض میشه دلیلش چیه به نظرتون

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیزی از کودکی باهاته ی حس خوب یا بد مثلن من با اینک یسریحس و حالای اون موقع رو دوس دارم بخاطر ازار ...

بمیرم 🥲

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

تاپیک آخرم رو از دست ندین مرتبط هست

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

خوبه شمامیری دوران کودکیت من ناچندماه تو خواب یه زمان دورباچهره ی دیگه وهمسردیگه زندگی میکردم انگارواقعی بودچون خواب هام تکراری نبودفقط من واون آقا وزمان ثابت بود.هنوزم وقتی بهش فکرمیکنم دلم تنگ میشه کاش بازم بیادبه خوابم

خوبه شمامیری دوران کودکیت من ناچندماه تو خواب یه زمان دورباچهره ی دیگه وهمسردیگه زندگی میکردم انگارو ...

نمی دونم چرا ترسیدم ولی شاید شیفت کردی

سن الان رو دارم تو همون خونه .نمی‌دونم چرا خونه جدید رو نپذیرفت که نپذیرفت شاید شمام یه تعلق خاطر دا ...

اره دقیقا دوران بی،دغدغه 

نه ولی تو همون مایه ها هست دنیایی که خودت میسازیش

ببین من حتی به همچین چیزی فکرهم نکردم تاخوابش ببینم اماوقتی تکرارشدتوجهم جلب کردواینکه میدونستم اون زن خودمم ولی چهرم باچیزی که الان هستم فرق داشت وجالبش اینکه وقتی بیدارمیشدم خیلی انرژی داشتم .من خودم میگم شایدتناسخ اتفاق افتاده ومن زندگی قبلیم یادم اومده برای مدتی

ببین من حتی به همچین چیزی فکرهم نکردم تاخوابش ببینم اماوقتی تکرارشدتوجهم جلب کردواینکه میدونستم اون ...

بیشتر جیزایی که گفتی علائم شیف هست ولی میگی فکر نکردم تو شیف باید از قبل کلی فکر کنی شاید به قول تو تناسخ باشه یا چیز دیگه ایی هم هست به اسم لوسید

ببین من حتی به همچین چیزی فکرهم نکردم تاخوابش ببینم اماوقتی تکرارشدتوجهم جلب کردواینکه میدونستم اون ...

بدنتور حس میکردی  انگشتای دستت