2777
2789

من رفلاکس معده دارم برگشت اسید و غذا ب گلو این روزه رو باطل میکنه؟ 

البته غذا اگه بیاد تو حلقم حالت بالا آوردن میشه قورت نمیدم 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر وارد فضای دهان نشه و عمدی نباشه نه هرچیز غیر عمدی باطل نمیکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اخع عمدی غذا نمیشه ک از معدم بفرستم تو حلقم

ااخه بعضی ها انگشت میکنن تو حلقشونو و این کارو عمدی میکنن منظورم شما نبودی حکم گفتم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ااخه بعضی ها انگشت میکنن تو حلقشونو و این کارو عمدی میکنن منظورم شما نبودی حکم گفتم

وا چ جالب نشینده بودم ن عزیزم من مشکل معده دارم گاهی ناخواسته اینجور ميشم 

بیاد تو حلق بريزم بیرون باطلع؟

اونم فکر نکنم باطل بشه چون عمدی نبوده 02531768 حالا به این شماره زنگ بزن دقیقجوابت میدن همشونم خانم هستن هم سوالات شرعی جواب میدن هم اعتقادی

اونم فکر نکنم باطل بشه چون عمدی نبوده 02531768 حالا به این شماره زنگ بزن دقیقجوابت میدن همشونم خانم ...

ممنون عزیزم تو حرم ها ی خانم ها یا حاج اقاهایی هستن زده سوالات شرعی اونا بپرسی جواب میدن؟

ممنون عزیزم تو حرم ها ی خانم ها یا حاج اقاهایی هستن زده سوالات شرعی اونا بپرسی جواب میدن؟

بله جواب میدن 

باز رفلاکس داری؟ داروتو عوض کن دختر

ببین من اصلا معده ندارم چند سال بخاطر بیماری دارو و آنتی بیوتیک قوی میخوردم خودمم ورم داشتم 

الان شده رفلاکس و ورم دکترمم میگه بالاتر از این قرص نداریم دیگه 

الان باز الحمدلله بهتر شدم سال‌های قبل اصلا نمیتونستم روزه بگیرم امسال لایق شدم روزه بگیرم 

اما پزشکم میگه دیگه بالاتر نداریم گاهی حتی میرم آمپولش میزنم