2777
2789

هم معمولی روزانه هم از اونایی که هفته ای یکبار فقط میزنن، چه مارکی استفاده کردین راضی بودین؟ایرانی و خارجی مهم نیست،

اگه هزینشو داری ی دور برو بلیچینگ بعد از خمیر دندون استفاده کن

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب بعد از بلیچینگ چی استفاده کنم؟؟

نمیدونم😂😂😂 فقط میدونم نهایت یک درجه روشن تر میشه

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
خمیر دندون های سفید کننده اصلا خوب نیست به دندون آسیب می زنه حتی به مقدار کم بلیچینگ کن بهتره

عههه من فکر میکردم بلیچینگ ضرر داره گفتم با خمیر دندون کم‌کم سفید بشه😕