2777
2789
عنوان

پاهام همیشه یخه

128 بازدید | 16 پست

دوستان نشونه‌ی چیه؟پاهام انگار تو سطل یخه

به طبع رحم ربط داره؟

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخ بودن پاها معمولاً می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد و ممکن است نشانه‌ای از مشکلی در جریان خون یا سیستم عصبی باشد. برخی از دلایل رایج عبارتند از:

1. اختلالات گردش خون: یکی از علل رایج یخ بودن پاها، کاهش جریان خون به اندام‌های تحتانی است. این ممکن است به دلیل مشکلاتی مانند انسداد عروق، فشار خون پایین، یا اختلالات دیگر در سیستم گردش خون باشد.
  2. سرما یا محیط سرد: اگر در محیطی سرد باشید یا لباس مناسب نپوشید، پاها می‌توانند سرد شوند.
  3. مشکلات عصبی: بعضی از مشکلات عصبی مانند دیابت یا مشکلات اعصاب محیطی (neuropathy) می‌توانند باعث سردی پاها شوند.
  4. تیروئید کم‌کار (هیپوتیروئیدیسم): اگر تیروئید شما کم‌کار باشد، می‌تواند باعث کاهش متابولیسم بدن و در نتیجه سرد شدن اندام‌ها شود.
  5. مشکلات رگ‌ها و عروق: اختلالات مانند واریس یا انسداد در رگ‌های پا نیز ممکن است باعث احساس سردی در پاها شود.

در مورد رحم و تأثیر آن، اگر مشکلاتی در رحم یا سیستم تناسلی وجود داشته باشد که بر جریان خون تاثیر بگذارد، احتمالاً این مشکل می‌تواند به طور غیرمستقیم باعث سردی پاها شود. اما به طور معمول، یخ بودن پاها بیشتر به مسائل گردش خون یا سیستم عصبی مربوط است.

اگر این مشکل ادامه دارد یا شدت می‌یابد، پیشنهاد می‌کنم با پزشک مشورت کنید تا علل دقیق آن بررسی شود و درمان مناسب دریافت کنید.

کاربر آقا - کاربر آقا - کاربر آقا

تلوبیون یه ویدیو داشت میخواستم بزارم نشد 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

منم همینطورم ، فکر کنم طبعم سردهجوراب بپوش و رحمتو گرم نگه دار خیلی تاثیر داره

رحم چجوری گرم میشه

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
تلوبیون یه ویدیو داشت میخواستم بزارم نشد

مرسی عزیزم

یخ بودن پاها معمولاً می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد و ممکن است نشانه‌ای از مشکلی در جریان خون یا سی ...

مرسی عزیزم

کمخونی آهن بخور.

دختر عموم همیشه میگه تو تب سنتی نوشتن،پاهاتونو گرم نگه دارید تا رحمتون گرم باشه، میگه اینکه مچ پاها رو میندازن بیرون، توطئه یهوده، برا مسلمانان،با این روش رحمشون سرد میشه بچه کم میارن،

ازونور خودشون ده تا ده تا میارن و در آینده صاحب زمین میشن

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

رحم چجوری گرم میشه

لباس نازک نپوشی ، لباست خیس نشه

روی زمین دراز نکشی زیر خودت چیزی پهن کنی

روی زمین نشینی و زیر خودت پتو یا چیزی بندازی

میتونی با روغن سیاهدانه رحمت رو ماساژ بدی هر شب …

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

کمخونی آهن بخور.دختر عموم همیشه میگه تو تب سنتی نوشتن،پاهاتونو گرم نگه دارید تا رحمتون گرم باشه، میگ ...

چشم❤️

لباس نازک نپوشی ، لباست خیس نشهروی زمین دراز نکشی زیر خودت چیزی پهن کنیروی زمین نشینی و زیر خودت پتو ...

مرسی عزیزم