2777
2789
عنوان

دم عیدی و صورت تپل مپل

395 بازدید | 21 پست

میگن ورزش و یوگا برای تپلی و گونه سازی صورت موثره 

اینجا کسی انجام داده و نتیجه گرفته؟؟

من درحال رژیمم و‌صورتم لاغر شده 

لاغری صورت بهم نمیاد ولی دم عیدی نمیدونم چکار کنم ..نامزدم هستم و قراره توی فامیل شوهر بگردم ..لطفا یه راهکار ده روزه بدین 😑♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن نارگیل بزن شبا یا ارگان و ماساژ بده 

هر شب و صبح ی لیوان اب و ی قاشق تخم شربتی توش بریز بزار حل شه و کمی ابلیمو و خاکشیر بخور صورتت پرتر میشه 

شبا شیرخشک دوقاشق بخوری خوبه 

ژله ام خوبه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

شیر خشک 

ژله 

آب فراوان 

شیر و شیرموز و خرما و آجیل 

برنج و ماکارونی برای تمام وعده ها 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

کوکونات کلاژن خیلی خوبه اگه نمیتونی انقدر هزنیه کنی مکملای کلاژن از داروخونه بگیر ساشه است با آب میخورن ، ژله ام خوبه آبم زیاد بخور ولی اونقدر که باید تا کربوهیدرات نخوری چاق نیمشه صورت موضعی چاق نمیشی در کل مگه اینکه فیلر بزنی

کوکونات کلاژن خیلی خوبه اگه نمیتونی انقدر هزنیه کنی مکملای کلاژن از داروخونه بگیر ساشه است با آب میخ ...

کوکونات مصرف میکنم ،همینک رژیم گرفتم تلپی صورتم لاغر شد 🥺میایی بدنو درست کنی  صورت خراب میشه ،صورتو درست میکنی بدن خراب میشه ...منم بمحض اینک صورتم میوفته ریختم عوض میشه ارایشم میکنم خوب نمیشم خخ

اینا بدنم تپل میکنه

قد و وزنتو بگو 

خب هرکاری تاوانی داره 

اما اگه با اونایی که گفتم نون و غذای چرب نخوری خیلی بدنت چاق نمیشه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره