2777
2789
عنوان

شوهرم چرا اینجوریه

188 بازدید | 27 پست

۲ساله ازدواج کردیم نهار میخوره  بعدش  چای میارم میوه میارم تنقلات میارم بعد شام هم همینطور هر  چی ازین مدل چیزا آب میوه ای کیکی میارم دوباره آخر شب یا سر ظهر میگه برو چایی داغ کن شیرین کن نون و پنیر بیار بخورم

الان گفت ماهم تو جامون.منم قاطی کردم گفتم بابا شامپو کامل بخور نصف شبی صبحونه نهایی ازم . من خیلی بدم میاد دوبار دوبار کلیم سخته خودش که انجام نمیده ظرفاشم میمونه مال من قهر  کرد برش خورد خوابید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی هرگز با ابن تندی برخورد نکردم ونمیکنم ...گناه داره چرا این جوری رفتارته

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

من سلیطم 😂

شوهرم اوایل اینجوری بود دوتا داد زدم الان یاد گرفته زندگی متاهلیه 

نه کلفتی برای یه گنده بک 

زیادی رو نده 

غذا رو که دادی چای و میوه بزار جلوش برو سرکارا خودت چیز دیگه خواست خودش بلند بشه

دقیقا داری تو خونه چیکار میکنی؟

اگه شاغلی که هیچ .حق داری.ولی اگه خانه داری وظیفته گردنته یعنی چی این رفتارا

صبح تا شب سگ دو میزنه که بیاد خونه زنش زورش بیاد غذا جلوش بذاره

یه بار سهله ده بار 

پس چرا عار نمیدونید کار کردن مردا رو

وظایف خودتونو عار میدونید

خیلی پررویید والا

دقیقا داری تو خونه چیکار میکنی؟اگه شاغلی که هیچ .حق داری.ولی اگه خانه داری وظیفته گردنته یعنی چی این ...

خانم زیادی تندرفتی کر کراعصابیتوبده پایین خب زنش کلفت ک نیس مردهم انگاربهونه گیرینی چی مدام سفرپهن باشه زنه هم خستس ینی وظیفه عزیز