2777
2789

تا دلت بخواد یجوری دلم خنک شده که نگو 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

آره

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامانم خیلی عوضیه .. فعلا ک زندگیش خوبه هنوز

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

یه روزی فک میکردم کسایی که اذیتم کردن تاوان پس بدن دلم خنک میشه اما فقط تو تنهاییم دلم براشون سوخته و گریه کردم و فهمیدم اهلش نیستم تاوان دیدن کسی و ببینم یا بدبختی کسی و ببینم دلم خنک بشه من جوری دلم سوخت که حاضر نیستم دشمنمم دلش بسوزه وزجر بکشه فقط برای همه آرامش میخوام 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

واقعیت اینه که آدمای بد همیشه یه جوری تاوان کاراشون رو میدن، 

ولی شاید نه اون‌طوری که ما انتظار داریم.

بعضیا زندگیشون به هم می‌ریزه، بعضیا آرامش و دلخوشیشون رو از دست میدن، بعضیا هم بالاخره یه جایی زمین می‌خورن.

ولی نکته اینجاست که تمرکز روی اینکه کی و چجوری ضربه می‌خورن، فقط حال خودتو بدتر می‌کنه.

می‌تونی از خدا بخوای که حقتو بگیره، ولی بهتره اینو هم ازش بخوای که دلت رو سبک کنه، 

چون تا وقتی این ناراحتی باهاته، انگار هنوز داری تاوان کارای اونا رو پس میدی.

پس به جای اینکه زندگیتو بذاری روی دیدن شکست اونا، سعی کن خودت رو قوی‌تر و شادتر کنی. اینجوری، هم اونا جواب کاراشونو می‌بینن، هم تو به آرامش می‌رسی.

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

اره هر کی تا حالا بهم تهمت زد یا ناراحتم کرد دقیقا عین اون هزار برابر بدترش سرش آمد اونم جلوی چشم خودم حتی اگه حواسم نباشه خیلی چیزا دست به دست هم میده تا بهم یادآوری کنه 

اره هر کی تا حالا بهم تهمت زد یا ناراحتم کرد دقیقا عین اون هزار برابر بدترش سرش آمد اونم جلوی چشم خو ...

چه خوب شد که توانشان رو دیدی . دارم کباب میشم گریه امونم رو بریده یاد عذاب هایی که تو بارداری کشیدم فحاشی هایی که شنیدم اذیت هایی که شدم میفتم دلم برای خودم میسوزه 

چه خوب شد که توانشان رو دیدی . دارم کباب میشم گریه امونم رو بریده یاد عذاب هایی که تو بارداری کشیدم ...

ولی من واقعا منتظر این نبودم که عین این اتفاق برای اون آدم ها بیفته برای همین از اینکه کارمای کارهایی که کردن رو دیدم خوشحال نشدم