2777
2789
عنوان

ترس از آینده دخترم

321 بازدید | 15 پست

من طلاقم رو ثبت کردم و یک دختر شش ماهه دارم خیلی از آینده میترسم دلم نمیخواد پدرش ببینیش چون آدم بی مسئولیتی هست و بچه های زندگی سابقش انقدر حسود و روانی هستن که در مدت زندگیم فحاشی میکردن اذیتم کردن و اصلا این آقا نتونست دفاع درستی داشته باشه میترسم اگر بعد ها قرار ملاقات بگیره دخترم از دست اونا آسیب ببینه این افکار داره دیووونه م میکنه ... چکار کنم اروم بشم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم

اینکه بچه بخواد با پذرش آشنا باشه و وقت بگذرونه کاملا حق احساسی و قانونیش هست

نگرانی شما هم درستو بجاست

اما اینکه بچه رو از پدرش و مهر پدرش محروم کنید هم خود خواهی و افراط هست

به بچه ی نوزاد که نمی تونن آسیبی بزنن

همچی رو بسپرید دست زمان و باعث قطع ارتباط یا خراب شدن رابطه ی پدر و دختر نشید

مطمئنا دختر تون در آینده متوجه ی همچی و صلاح ادامه ی ارتباط با پدرش خواهد شد

ولی اگر شما از الان بخواین جلوی این نیاز و حق رو بگیرید در آینده کسی که سرزنش میشه و‌زیر سوال میره شمایید 

چون اون بچه تا همیشه یک خلا رو در وجودش احساس می کنه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
به این فکر کن از این ستون تا اون ستون فرجه عزیزم شاید فردا من افتادم و شوهرت مرد😁

امروز انقدر دلم گرفته بود رفتم مسجد کلی گریه کردم گفتم خدایا من هر گناهی کردم منو ببخش ولی بچم بی گناهه کاش قاطی اون آدمهای کثیف نشه بعد ی خانومه اومد گفت چرا ناراحتی گریه میکنی جریانو گفتم گفت شاید همون بچه ها یا شوهرت مردن 

عزیزماینکه بچه بخواد با پذرش آشنا باشه و وقت بگذرونه کاملا حق احساسی و قانونیش هستنگرانی شما هم درست ...

نمیخواستم از مهر پدر محروم کنم ولی این آقا انگار پدریش رو کرده بخاطر اموال و تحصیلات من با من ازدواج کرد که من رو پله کنه و تا حدی موفق هم شد اظهار میکنه به بچه حس داره اما اصلا دلی نیست کسی که به من میگه تو اصلا بچه رو دوست نداری تو فلانی بهمانی بدتر بچه رو آزار میده من خیلی دارم بچه رو آروم و شاد باردارم نمیخوام اذیت شه بچه گناه داره

تاپیک اخرم ی چیزی بگین دلم پره

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

اگه بی مسعولیته فک نکنم بیاد دنبال دیدن دخترتچون بچه ت هم کوچیکه مهر خاصی هم بهش هنوز احتمالا بینشون ...

کاش اینطوری بشه. مطمئنم حالا حالاها نمیاد اما سر کله ش بعد دو سالگی بچه پیدا میشه دنبال آزار دادن منه دلش میخواد منو ناراحت کنه انتقام بگیره قدرتش رو نشون بده چون تو تماس هاش میگفت به وقتش قانونی میگیرمش تو هم هیچ غلطی نمیتونی بکنی

کاش اینطوری بشه. مطمئنم حالا حالاها نمیاد اما سر کله ش بعد دو سالگی بچه پیدا میشه دنبال آزار دادن من ...

موقع دعوا چی بگه؟ فشار خورده اونجوری گفته 

تا دو سال دیگه سرش گرم یه زن دیگه میشه شوهرتم بخاد زنه نمیزاره

موقع دعوا چی بگه؟ فشار خورده اونجوری گفته تا دو سال دیگه سرش گرم یه زن دیگه میشه شوهرتم بخاد زنه نمی ...

اخ ای کاش اینطوری شه الان دارم از گریه میمیرم تصور اینکه دخترم حتی ی شب پیشم نباشه برام کشنده ست اگر پدر خوبی بود من اجازه میدادم ولی میدونم فقط دنبال شکم و زیر شکمشه 

عشقم الان چون هم از زایمانت زیاد نگذشته هم از طلاقت ، یهو فشار خیلی زیادی روت بوده واسه همین این فکرا میاد سراغت

کوچولوتم الان شیرین ترین وقتشه طبیعیه ترس از دست دادنشو داری 

منم اون وقتاا که بچم کوچولو بود همش میگفتم  اگه من بلایی سرم بیاد یا نباشم اگه کسی بهش تو بگه الکی غصه درست میمردم واسه خودم 

در واقع خیلی از اتفاقای بد  که الان غصه شو میخوری برات ممکنه هیچ وقت نیوفته 

عشقم الان چون هم از زایمانت زیاد نگذشته هم از طلاقت ، یهو فشار خیلی زیادی روت بوده واسه همین این فکر ...

درسته عزیزم ممنونم که امشب باعث شدی اروم بشم من خیلی عذاب کشیدم دلم میخواست یکمی این فشار ها دور شه کاش این روزای تلخ بره برنگرده 

همین که با نی نی تونستی خودتو از زندگی که توش اذیت میشدی بیرون بکشی نشون میده چقد قوی هستی 

خیلیا از دوست پسر سمی شون که هنوز نه ازدواجی هست نه مسعولیتی نه بچه ای نمیتونن خوشونو رها کنن

تو سخت ترین دوره تو گذروندی...از این به بعد دیگه وقت لذت بردنته

اونم یه کم هارت و پورت میکنه کم کم میشینه سرجاش...اگه پدر به فکری  بود که تورو نگه میداشت نمیزاشت مجبور شی بری

خودش میدونه تنهایی  بزرگ کردن بچه برای مرد راحت نیست مخصوصا که بچه از قبل داره و با هم راه نمیان 

خودت ببری بدی هم قبول نمیکنه بابا  الان داغه

همین که با نی نی تونستی خودتو از زندگی که توش اذیت میشدی بیرون بکشی نشون میده چقد قوی هستی خیلیا از ...

ممنونم از این همه انرژی خوبی که بهم دادی واقعا از خدا میخوام بهترین ها نصیبت بشه . دلمو خیلی آروم کردی