2777
2789

نمیدونم چرا اینطوری میشم حس میکنم دیگه زیاد شاید نتونم صدمو براش بذارم

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.

من که سه تا دارم برام ثابت شده تک فرزندی واقعا سخت تره

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که سه تا دارم برام ثابت شده تک فرزندی واقعا سخت تره

جدی میگی؟یعنی کم نمیاری تو وقت رسیدگی بهشون مثلا مدرسه یا کلاس های اموزشی

ن اتفاقا الان دلم میسوزه دلم میخواد یکی بیارم همبازی بشه باهاش چون الان خیلی انرژی داره همش دلش میخواد پا ب پاش بازی کنم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ن اتفاقا الان دلم میسوزه دلم میخواد یکی بیارم همبازی بشه باهاش چون الان خیلی انرژی داره همش دلش میخو ...

پسر منم اینطوریه مدامم میگه برام داداش بخر

جدی میگی؟یعنی کم نمیاری تو وقت رسیدگی بهشون مثلا مدرسه یا کلاس های اموزشی

ببین یه بخش قابل توجه از وقتشون با همدیگه میگذره

بازی می‌کنن دعوا میکنن حالا هرچی

در حالیکه وقتی پسر اولم تنها بود این وقت رو من باید براش میذاشتم

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!