2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون اگه با کسی وارد رابطه شم صد در صد ازدواجه قصدم و اون فرد مورد نظرم هنوز پیدا نشده از بین کسای ...

چن سالته 

وایی دقیقا منن مث توعمممم 

ولی خب الان یجوریه میگه باید با حداقل سه چهار نفر در بیوفتی دستت بیاد چه خبره 

توی دانشگاه اکثرا تصورات بچه ها اینه همه یا رل دارن یا داشتندنیای خارج دانشگاه متفاوته

ن بابا باور کن جدا از دانشگاه من هر کیو میبینم که ازدواج کرده حداقل سه چهار سالی با هم بودن 

اونوقت تا بحال یه دیت ساده هم نرفتم 

چن سالته وایی دقیقا منن مث توعمممم ولی خب الان یجوریه میگه باید با حداقل سه چهار نفر در بیوفتی دستت ...

من ۲۱ سالمه 

ولی خب میدونی من چون گذشته طرفم برام مهمه گذشته خودمم پاک نگه میدارم که یکی مثل خودم نصیبم شه 

آره میگن ولی تو مغز من فرو نمیره ، ترجیح میدم با همونی که قراره شوهرم شه مدتی نامزد بمونم و بشناسمش و باهاش اولین حس ها رو تجربه کنم 

میدونم زیادی تصور پاکی از عشق دارم و این روزا کمیابه اما مطمئنم پیدا میشه😂

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

من ۲۱ سالمه ولی خب میدونی من چون گذشته طرفم برام مهمه گذشته خودمم پاک نگه میدارم که یکی مثل خودم نصی ...

دقیقا مث توعه عقیده هام 

ولی خب جمله معروف خرابا شانس دارن 

پیشنهاد  داری تو؟

ن بابا باور کن جدا از دانشگاه من هر کیو میبینم که ازدواج کرده حداقل سه چهار سالی با هم بودن اونوقت ت ...

من حدود سی سالمه کلی دختر و پسر میشناسم اصلا کسی رو در حد خودشون نمیدونن باهاش دوست بشن به نظرشون مسخره بازیه این سبک روابط 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
پیشنهاد نداری یعنی

کسی که مستقیم بیاد بگه نه

همه ش تیکه میبینم یکی خوشش اومده اما اونطوری که بیاد مستقیم بگه نه 

مثلا شماره پرت میکنه روی پول مینویسه و نمیدونم طرف نصف شب دنبالم راه میفته و فک میکنم ادمرباس و ازین چیزا😑

دقیقا مث توعه عقیده هام ولی خب جمله معروف خرابا شانس دارن پیشنهاد داری تو؟

پیشنهادم اینه که اعتماد بنفس رو ببری بالا( خودمم دارم انجام میدم) بعد تو جامعه بیشتر فعالیت کنی و آدمای زیادی ببینی ترجیحا تو فیلد مورد علاقت فعالیت کن . و یقینا یکی ازت خوشش میاد که تو توی این محیط های سالم شناختیش و ازش درک درستی داری

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️