2777
2789

همین میرم توجمع بقیه غیبتو شروع میکنن من درجواب فقط میگم عه! یا میگم خب تو چی گفتی؟یابحثو میپوچونم 

قشنگ دارن ازم متنفرمیشن 

دگ باحال بنظر نمیام

ولی بدرک 

احساس میکنم خدا اینجوری بیشتر منو دوس داره ودگ خاله زنک نیستم🤣

ایولللل بهتت

منم از ماه رمضون شروع کردم این رفتار و 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر سخته خداییش

خیلیییی

وقتی غیب میکنن یه چیز هایی یادم میاد بگم یادم میفته من قرار نیست غیب کنم و خاله زنک باشمر

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

غیبت گناه کبیره است و حق ناس عرضی دارد 

حق ناس عرضی از حق ناس جانی مثلا قتل و حق ناس جانی از حق ناس مالی یعنی دزدی بالاتر است 

انشالله استوار باشی در این راه ترک غیبت 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

منم همون لحظه کلی مطلب میاد توذهنم ب خودم میگم ساکت شو

دقیقااا منممم