2777
2789
عنوان

چالش شکر گذاری روز پنجم

58 بازدید | 6 پست

هر چند باید بنویسم ششم ولی فردا ظهر هم یکی دیگه مینویسم 

هر روز برای ۱۰ تا چیز خدا رو شکر کن 

۱خدایا شکرت امروز نمازم خوندم 

۲خدایا شکرت امروز فرصتی بهم دادی با روانشناس صحبت کنم و حالم خوب بشه

۳خدایا شکرت بابت اینکه توی کنکور ۱۴۰۴ من پزشکی روزانه قبول شدم 

۴خدایا شکرت امروز حالم بهتره 

۵خدایا شکرت بابت سلامتی 

۶خدایا شکرت بابت پولی که امروز دادی و باهاش شال خریدم 

۷خدایا شکرت بابت محبت مهربانی 

۸خدایا شکرت که کمکم میکنی فردا که روزه ام تشنه ام نشه 

۹خدایا شکرت بابت حال دل خوبم 

۱۰خدایا شکرت که کمکم میکنی 

گلم شکر گذاری چ فوایدی داره؟

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا امشب هم آرامشی از جنس نور و امید در دل من بکار...من را در مسیر درست قرار بده..و در چالش های زندگی بمن قدرتی از جنس خودت ببخش..سایه نامیدی را از زندگی من کنار زن و دستم را بگیر..روحم را از بدی ها نجات بده و مرا پاک نگهدار و پاک بپذیز...آمین 

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....