2777
2789
عنوان

جديدا چرا هي ميگن تنبلي تخمدان

889 بازدید | 97 پست

خانما تو ريلز اينستا پر شده هي ميگن تنبلي تخمدان

لامصب هر علائمي هم كه يه انسان سالم داره رو ميگن علائم تنبلي

واي آدم ميترسه يكي توضيح بده دقيق اين بيماري چجوريه…

راستي روتين خواب منم هميشه ساعت ١٢ به بعده اكثر اوقات🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدترین مریضی درد بی درمونه لامصب متنفرم ازش

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
فقط با سونو تخمدان میشه فهمید داری یا نه

سونو و آزمایش 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
خب چجوري پيش گيري بشه ازش

پیشگیری که نمیشه کرد اصلا چیزی نیست که بخوای کاری کنی براش

من دارم شدید..موی زائد زیرچانه دور ناف دور سینه.زیادشدت موی دستوپا.ریزش شدیدمو.کم ترشدن تعداد روزهای پری من اول۶ روز پریودبودم الان فقط۱ روز

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

یکم هورمونا بهم میریزه باعث میشه تخمک‌گذاری اتفاق نیفته در نتیجه قاعدگی نامنظم دارن معمولا موهای زائد دارن چاقی شکمی دارن ریزش مو پیدا میکنن اینم بیشتر بخاطر غذاهای ناسالم هست که اکثرا دارن اینجور میشن 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗