همیشه توی دوستام و خانوادم منو به عنوان یه آدم مودی میشناسن یعنی بیش از حد یهو خلق و خوم عوض میشه تو یه سری موقعیت های جدی شادم ولی سر یه مسائل کوچیک و بی اهمیت یهو میزنم زیر گریه و دیگه اون لحظه نمیدونم چیکار میکنم یه نفرین ها و حرف های زشتی میزنم که دودقیقه بعدش از خودم خجالت میکشم تا همین چند وقت پیش میگفتم شاید به خاطر هورمونامه یا مثلا چون نزدیک پریودم و هر دفعه یه بهونه میآوردم ولی الان جدی فکر میکنم یه چیزیم شده از آدم های مورد علاقه زندگیم یهو بدم میاد طوری که دلم میخواد بزنمشون و تو شاد ترین موقعیت های زندگیم یهو یه غم عجیبی میاد تو دلم کلا خیلی عجیب شدم تا همین چند وقت پیش که روانشناس میرفتم میگفت لب مرزم یعنی یه ذره فاصله دارم تا اختلال دوقطبی و شخصیت مرزی ولی الان که سرچ کردم دیدم بعضی علائمش شبیهم نیست دلیل اینکه الان تداپیست اینه که دیگه جلساتش برام تکراری شده من فقط از روزم میگفتم و اون میگفت آفرین و بعد تموم میشد میرفت شاید باورتون نشه ولی همین چندروز پیش سر یه دعوای کوچیک یهو به سرم زد یه بلایی سر خودم بیارم کلا فقط کافیه اطرافم یک محرک باشع که یهو به هم بریزم میخوام نظرتون رو بدونم به نظرتون عادیه یا من الکی به خودم برچسب میزنم؟