2777
2789
عنوان

این کدوم سریاله ترکیه

113 بازدید | 12 پست

یه قسمت از فیلم رو دیده بودم که پسره روز عروسی دختره رو از تالار با لباس عروس میدزده و توی بغلش میبره

اسم سریال چیه؟

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسم فلیم یادم نیس بزن سریال ترکی خلیل ابراهیم و زینب میاره واست

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یادم اومد عشق بی حد و مرز 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

اینکه اهنگ فراری ام فراریه منصوره😀

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
یادم اومد عشق بی حد و مرز

وای خیلی فیلم مزخرفیه 

پسره یه دور همه‌ی دخترا رو امتحان کرد 

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

وای خیلی فیلم مزخرفیه پسره یه دور همه‌ی دخترا رو امتحان کرد

اتفاقا فلیم قشنگیه تازه ساختنش  اسم پسره خلیل ابراهیم هس عشقشو میکشن ... 

اسم فلیم یادم نیس بزن سریال ترکی خلیل ابراهیم و زینب میاره واست

نه اون نبود من فکر میکردم سیب ممنوعه بود بخاطر اون سکانس کل فیلم رو دارم میبینم و الان کم کم داره میرسه اون قسمت ولی خبری از اون صحنه نیست 

احتمالاhudut suz sevda باشه

من فکر میکردم سیب ممنوعه بود بخاطر اون سکانس کل فیلم رو دارم میبینم و الان کم کم داره میرسه اون قسمت ولی خبری از اون صحنه نیست