2777
2789
ممنون به نظرتون ۵۰ اینچی الجی حدود چه قیمت درمیاد

الجی وارداتیه قیمت دقیق ندارم الان . 

به خاطر دلار خیلی گرون شده نمیصرفه راستش

قیمتا روزانست.

.

ما ۳ ساله دوو داریم راضی هستیم 

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شغلم‌لوازم خانگی تو برند ایرانی فقط دوو و بعد ایکسویژنگارانتی دارن و ....ولی اگه بخایین وارداتی ب ...

ما همیشه الجی و سونی میگرفتیم این سری شوهرم اسنوا ۷۵ اینچ گرفته یعنی آشغاله؟؟☹️

من شغلم‌لوازم خانگی تو برند ایرانی فقط دوو و بعد ایکسویژنگارانتی دارن و ....ولی اگه بخایین وارداتی ب ...

خرید وارداتی مثه ال جی یا سامسونگ خوبه ؟ أخه هیچ گارانتی یا ضمانتی نداره و اینکه معلوم نیست واقعا سامسونگ اصله یا مونتاژ شده داخل کشور 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
ما همیشه الجی و سونی میگرفتیم این سری شوهرم اسنوا ۷۵ اینچ گرفته یعنی آشغاله؟؟☹️

نه آشغال نیست 

میدونین که اسنوا و دوو شرکتش یکیه ...

یه روحن تو دوتا بدن

ان شاءالله مشکلی نیست . بد به دلتون راه ندین

هاخه الجی و سامسونگ الان نیست دیگه

مگه وارداتی که اصن به صرفه نیس

ما ۳ ساله داریم‌ راضی اولین نفری هستین این رو میشنوم ازش

جدن،؟ خوده نمایندگیش گفت زیرزمینمون پر هست از دوو.همه خراب شدن .

ما هم داشتیم سال دوم خراب شد بردیم قطعشو عوض کردن دفعه دوم که خراب شد دیگه گفتن بایدیک هفته بمونه بعدم گفتن درست نمیشه اینا عمرشون فوقش ۴ ساله.

ما هم فروختیم.بعده ما خاهرشوهر هم سره ۳ سال خراب شد و فروختن.

اصلا همه اینا به کنار تصویرش خنده داره.البته برای کسی که مقایسه نکرده محرز نیست اما ما بعدش سونی خریدیم .تصویردوو  کنار سونی خیلی خیلی خیلی پایین بود اصلا قابل مقایسه نیستن واقعا‌.بدون تعصب میدونم که شما هم اگر کارتون لوازم خانگیه با من هم عقیده هستین.

من خودم جزو ادمایی هستم که سعی میکنم ایرانی بخرم خیلی از لوازم خانگیم هم ایرانیه .حتی لباسشوییم دوو هست و فوقالعاده راصیم.اما تلویریون به هیچ وجه ایرانی رو توصیه نمیکنم 

یاشاسین آذربایجان💓✌

خرید وارداتی مثه ال جی یا سامسونگ خوبه ؟ أخه هیچ گارانتی یا ضمانتی نداره و اینکه معلوم نیست واقعا سا ...

ببینین اول باید از آدم آشنا بگیرید که مارک برگردون نندازن بهتون .  بعدم اینکه الان با این قیمت دلار اصن به صرفه نیست اینقد نمیرزه اینا ...

و بعدم بله گارانتی ندارن 

نه تیوی. نه یخچال نه هیچیش.

.

تو ایرانی ها بهترین برند فعلا دوو . 

اقلام ریز ولی فقط پارس خزر میزنه که خوب چی بگم شاید نپسندن اکثر خانواده هاا

ولی تفال و فیلیپس خوبن . اما چینی هستن دیگه..

باید آشنا باشین

ببینین اول باید از آدم آشنا بگیرید که مارک برگردون نندازن بهتون . بعدم اینکه الان با این قیمت دلار ...

ممنونم از راهنماییتون

من سامسونگ ۷۵ اینچ دیروز سوال کردم ۸۵ تومن بهم قیمت دادن.

دوو ۷۵ اینچ هم ۷۵ تومن.. 

موندم کدوم رو بگیرم..

جدن،؟ خوده نمایندگیش گفت زیرزمینمون پر هست از دوو.همه خراب شدن .ما هم داشتیم سال دوم خراب شد بردیم ق ...

هاخه کی دوو رو با سونی مقایسه میکنه 

مشخصه خوب 👌

اما قیمت سر به فلکه اونم الان با این دلار

همه که ندارن . واقعانم نمیصرفه.

من عرض کردم تو ایرانی ها نه برند وارداتی

اول دوو . بعد با کمی اختلاف ایکسویژن

هاخه کی دوو رو با سونی مقایسه میکنه مشخصه خوب 👌اما قیمت سر به فلکه اونم الان با این دلارهمه که ندار ...

اگه میخواین ایرانی خوب معرفی کنین ایکس ویژن بهتره.اما توروخدا دوو رو به کسی معرفی نکنین چون انگار پولشو میندازه سطل زباله

یاشاسین آذربایجان💓✌

ممنونم از راهنماییتونمن سامسونگ ۷۵ اینچ دیروز سوال کردم ۸۵ تومن بهم قیمت دادن. دوو ۷۵ اینچ هم ۷۵ توم ...

از آشنا میگیرین‌؟! تهرانین؟

خوب مشخصه سامسونگ بهتره از نظر کیفیت 

نمیشه انکار کرد . 

از آشنا میگیرین‌؟! تهرانین؟خوب مشخصه سامسونگ بهتره از نظر کیفیت نمیشه انکار کرد .

نه شهرستان هستم.. آشنا که نیست.. ولی یه فروشگاه معتبر . معروف تو شهرمون هست و بعید می‌دونم اعتبار خودش رو خراب کنه.. منتها من شنیدم اینا تو ایران مونتاژ میشه و الکی میگم سامسونگ و ال جی هست