2777
2789

من با این دستور 3 ساله بامیه درست میکنم و هرکی خورده گفته از شیرینی فروشی خیلی خوشمزه تره مقدار شهد و شکرش هم دست خودتونه

تصمیم گرفتم امشب به عنوان زکات این مهارتم به شما هم یاد بدم که 300 تومن پول بامیه ای که همش شهد و آب شکره ندید🤍

تمام فوت و فن هم براتون توضیح میدم

مواد لازم خمیر بامیه

1 لیوان آب

1 لیوان آرد قنادی یا آرد سفید

کره 50 گرم

تخم مرغ 3 عدد

3 قاشق شربت بار(دستورشو پایین میزارم) 

وانیل یک قاشق چای خوری سر خالی

مواد شربت بار: 

شکر 2 لیوان

آب 1 لیوان

هل 3 تا 

گلاب 3 قاشق

زعفران دمکرده

گلوگز(اختیاریه، من که نمیزنم ولی شما اگه میخوای چند روز تو یخچال نگه دارید بامیه هارو گلوگز هم بزنید ) 

آبلیمو 2 قاشق

طرز تهیه شربت بار: شکر و آب و هل و زعفران و گلوکز رو توی قابلمه ریخته بزارید رو گاز تا شکر خودش حل شه،  وقتی حل شد با قلم آغشته به آبلیمو دور قابلمه رو آبلیمو بزنید و کمی هم توی شربت بریزید 

بزارید تا حدی بجوشه که غلیظ بشه یکم و از حالت آبکی در بیاد

حالا گلاب رو بریزید و از روی حرارت بردارید بزارید کنار

طرزتهیه بامیه

آب و 2 قاشق شربت بار و کره رو بزار رو گاز تا آب حباب حباب بشه

حالا همه آرد رو که الک کردی یهو بریز تو این مخلوط و هم بزن تا خمیری بشه

خمیر رو 10 دقیقه روی حرارت ملایم باز و بسته کن که آب اضافه اش تبخیر شه

حالا از روی گاز بردارید بزارید تا از داغی بیوفته

درحالی که خمیر هنوز گرمه (داغ نه! گرم) بریز تو کاسه گود و یه تخم مرغ بزن و مخلوط کن

حالا تخم مرغ دوم و وانیل و بزن بهش و باز هم بزن

تخم مرغ سوم رو هم اضافه کن و در حدی که خمیر یه دست بشه با همزن خوب همش بزن

یه قابلمه یا ماهیتابه گود بردار به عمق حداقل 1 سانت روغن سرخ کردنی بریز (میتونی از قابلمه سایز کوچیک استفاده کنی که روغن کم مصرف شه) 

حالا ماسوره مخصوص بامیه رو بزار توی قیف و مواد رو به اندازه نصف قیف بریز توش و توی روغن سرد بامیه هارو بزن و با قیچی چرب قطع کن

وقتی کامل بامیه هارو چیدی گاز رو با شعله کم روشن کن و بزار بامیه ها پف کنن و یکم که خودشون رو گرفتن برشون گردون

تاوقتی کامل سرخ و ترد بشن شعله کم باشه که خوب داخلشون پوک بشه

وقتی سرخ شدن درشون بیار روغنشونو بگیر و بزار یکم سرد بشن (اگه زود برداری و نرم باشن شهد خیلی توشون میره و خوب نمیشه، صبر کن تا رنگش مثل بازاریا بشه و ترد بشه روشون) بعد بریز توی شربت بار ولرم تا شهد جذب شه، حدود 5 دقیقه برای یه بامیه با شهد متوسط عالیه بعد درشون بیار بریز توی یه سبد تا شهدش بره

نوش جان

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم کدبانوجان🥰🌹🌺

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

ولی این مقدار یک کیلو بامیه نمیده هاااا

چرا عزیزم

من وزنشون رو اندازه گرفتم

اگه به اندازه قنادی بزاری توی شهد بمونه حدود یک کیو میشه🌹

ممنون عزیزم..

من چندباری درست کردم خمیر میشه ومث بازاری ها براق نمیشه..گلوگز هم استفاده کردم و شهدم به غلظت میرسه و با اینکه آبلیمو میزنم گاهی توی یخچال شکرک میزنه.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
ممنون عزیزم..من چندباری درست کردم خمیر میشه ومث بازاری ها براق نمیشه..گلوگز هم استفاده کردم و شهدم ب ...

اگه خمیر میشه چندتا نکته رو احتمالا رعایت نکردید

خمیر رو باید 10 دقیقه باز و بسته کرد روی حرارت تا آبش تبخیر شهو درنهایت بامیه ترد باشه

یا که کامل سرخشون نکردید باید بامیه ها کاملا عسلی تیره بشن مثل بازاریا و صدای ترد بودن بدن

شهد و بامیه ها نباید داغ باشن اگه بامیه داغ رو مستقیم توی شهد بریزیم خمیر میشه

تو روغن سرد می‌ندازی روغن جذب نمیکنه؟

نه اصلا روغن جذب نمیکنه

روغن سرد باعث پف بیشتر و پوک شدنش میشه 

بامیه در کل طوری نیست که بخواد روغن جذب کنه

اگه خمیر میشه چندتا نکته رو احتمالا رعایت نکردیدخمیر رو باید 10 دقیقه باز و بسته کرد روی حرارت تا آب ...

فردا درست میکنم و تمام نکات رعایت میکنم ان شالله که خوب بشه..

ممنونم 🌱

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم