آناستازیاجون مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 364 عنوان کسی به کف بین اعتقاد داره من ک پشمام ریخته 210 بازدید | 20 پست ما شهرستانیم و همدبگه رو میشناسیمبرای ریزش مو و جوش صورتم رفتم پیش ی خانومی ک کار انجام میدهگفت کف دستتو ببینمتمام مشکلاتمو گفت حتی خاستگارم ک پرید و اکس چند سال پیشمنشونی داد ازشونوای برگام 1403/12/17 | 23:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aramsham عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2882 بعد واسه ریزش مو و جوش مگه نباید بری دکتر؟ یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
جانوران عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 1455 موکل داره بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺
آناستازیاجون مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 364 بعد واسه ریزش مو و جوش مگه نباید بری دکتر؟ ایشون طب سنتی هستنمن چندسالی درگیرم با بیماریم و از طریق دکترای دیگ و دارو خوب نشدم
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 12869 چرت و پرت زیاد میگن یکیشونم ب من گفت وابسته ب خانواده هستم و لوسم و زود رنج ک اصلا اینطوری نیستم۵ساله دور از خانواده با ۶-۷ ساعت فاصله زندگی میکنم عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14298 ولا ی بار ی خانمی اومد برا زن همسایمون کف بینی کرد هر چی گفت برعکس بود براش خداروشکر 😅😅😅گفت خونه نمیخرید خرید و..... من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
آناستازیاجون مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 364 جوابتو همون خط اول گفتیآمارت بهش رسیده از یه جا نه اکسم ک از ی شهر دیگ بودخاستگارمم کلا تا اقدام کرد برا خاستگاری مامانش مخالفت کرد پسر دایی مامانم بود
آناستازیاجون مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 364 ولا ی بار ی خانمی اومد برا زن همسایمون کف بینی کرد هر چی گفت برعکس بود براش خداروشکر 😅😅😅گفت خونه ... برای من چیزای مثبت گفتو کلا همش درست بود
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14298 ایشون طب سنتی هستنمن چندسالی درگیرم با بیماریم و از طریق دکترای دیگ و دارو خوب نشدم چقد ماشاالله هنرمنده هم طب سنتی هم کف بینی من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
آناستازیاجون مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 364 چقد ماشاالله هنرمنده هم طب سنتی هم کف بینی چهره شناس هم هستکلی دوره شرکت کرده
آیشن۸۶ عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 3557 نه اکسم ک از ی شهر دیگ بودخاستگارمم کلا تا اقدام کرد برا خاستگاری مامانش مخالفت کرد پسر دایی مامانم ... شک نکن همینهخبرا انقد راحت میپیچه که باور نمیکنیراحت تر از اینکه یکی با نگاه کردن به کف دستت بتونه گذشته و آیندتو ببینه🤌
aramsham عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2882 ایشون طب سنتی هستنمن چندسالی درگیرم با بیماریم و از طریق دکترای دیگ و دارو خوب نشدم آها اینو خواهر منم بلده از رو کف دست با توجه به خطوط بیماری ها و برای خانمای باردار جنسیت بچه رو میگه یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️