2777
2789

ما شهرستانیم و همدبگه رو میشناسیم

برای ریزش مو و جوش صورتم رفتم پیش ی خانومی ک کار انجام میده

گفت کف دستتو ببینم

تمام مشکلاتمو گفت 

حتی خاستگارم ک پرید و اکس چند سال پیشم

نشونی داد ازشون

وای برگام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرت و پرت زیاد میگن 

یکیشونم ب من گفت وابسته ب خانواده هستم و لوسم و زود رنج ک اصلا اینطوری نیستم

۵ساله دور از خانواده با ۶-۷ ساعت فاصله زندگی میکنم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

ولا ی بار ی خانمی اومد برا زن همسایمون کف بینی کرد هر چی گفت برعکس بود براش خداروشکر 😅😅😅

گفت خونه نمیخرید خرید و.....

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ایشون طب سنتی هستنمن چندسالی درگیرم با بیماریم و از طریق دکترای دیگ و دارو خوب نشدم

چقد ماشاالله هنرمنده هم طب سنتی هم کف بینی 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نه اکسم ک از ی شهر دیگ بودخاستگارمم کلا تا اقدام کرد برا خاستگاری مامانش مخالفت کرد پسر دایی مامانم ...

شک نکن همینه

خبرا انقد راحت میپیچه که باور نمیکنی

راحت تر از اینکه یکی با نگاه کردن به کف دستت بتونه گذشته و آیندتو ببینه🤌

ایشون طب سنتی هستنمن چندسالی درگیرم با بیماریم و از طریق دکترای دیگ و دارو خوب نشدم

آها اینو خواهر منم بلده 

از رو کف دست با توجه به خطوط بیماری ها و برای خانمای باردار جنسیت بچه رو میگه

یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️