2777
2789
عنوان

افزایش علاقه به شوهر چیکار کنم

780 بازدید | 47 پست

خواهرا لطفاً راهنمایی کنید ، نمیتونم به شوهرم حس پیدا کنم...

دعایی ، نمازی ، ذکری ، چیزی هست که علاقه و محبت منو به  شوهرم زیاد کنه ؟؟

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه حس نداشتی چرا انتخابش کردی

چون آدم خوبی بود انتخابش کردم ، بهم گفتن علاقه بعدها به وجود میاد ولی نزدیک پنج سال از ازدواجمون گذشته ولی من هنوز حسی به شوهرم ندارم

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
چه گوهی خورده که علاقه توازدست دادی

هیچی بنده خدا آدم خوبیه ولی من حسی بهش ندارم

یعنی فقط تظاهر میکنی؟ 

ویژگی های خوبشو بنویس و همینطور با خودت تکرار کن 

آدما عاشق خوبی میشن

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
اگه خوبه س تمام تلاشتو بکن دوستش داشته باشی

نمیتونم ، اون حسه تومن به وجود نمیاد ، کاملا بی حسم

مثلا یجاش زخمی بشه ناراحت نمیشم و بی تفاوتم

بیا هر روز یه اس ام اس براش بفرست با این مضمون :

عزیزم دوستت دارم چون.... 

و یکی از خوبی هاش رو بنویس

هر چی که هست

رفتارش ظاهرش و... 

حتی اگه یه کار کوچیک بوده 

و دوم اینکه شب موقع خواب بخاطر یه کاری که اون روز برات انجام داده (حتی مثلا یه چای ریختن بوده) ازش تشکر کن بعد بوسش کن و بخوابید 

اینطوری محبت دو طرفه بیشتر میشه

سعی کن برنامه بزاری مثلا یه سال این کار ها رو انجام بدی 

و اون اس ام اس ها رو تو یه دفترچه یادداشت کن و یه مناسبتی مثلا تولدش یا سالگرد ازدواج بهش هدیه بده