2777
2789

درسته تاپیک سر کاری و چرت هم هست ولی کاملا قابل تشخیص راست و دروغ 

من اینا را یاد گرفتم 

۱ـ قبل ازدواج چشممون را باید باز باز کنیم همه این طلاقها و بحث ها به خاطر عشق و عاشقی افراطی و هیجان و وابستگی و کور شدن طرف هست 

۲-دوران آشنایی داشته باشید و مشاوره عالی قبل ازدواج برید و حرفش را گوش کنید و با رفتارش محک بزنید 

۳ـ متاسفانه من باورم نمیشد که هنوزم هستند دخترایی هستند که تو ۱۲ـ۱۳ سالگی و زیر ۲۰سال به اجبار خانواده هاشون شوهرشون میدن...این خییلی بده و افسوس میخورم 

۴ـسطح فرهنگی ها چقدر مختلفه یه نفر مثلا میگه خب اشکالی داره پی پی بچه را داخل سینک بشوریم؟ به فلان بهانه...

یه چیزی که من یاد گرفتم اینه که یه زن باید تحت هر شرایطی مستقل ‌باشه و صد درصد به شوهرش تکیه نکنه که اگه شوهره زیر پاشو خالی کرد با مخ‌نیاد زمین یا مجبور‌نشه به خاطر نداشتن پدر و‌ مادری که ساپورتش کنن یا وابستگی مالی خیانت شوهر‌ و هزار تا چیز دیگه ر‌و تحمل کنه ! (نظر شخصی منه بعد از چندسال پلکیدن تو نینی سایت و قصد بی احترامی به هیچ کس رو‌ندارم❤️)

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی سایت به من چندین دوست خوب داده🥹🥹🥹

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اون مورد 3 رو منم نمی دونستم و از اون عجیب تره اینکه یه سریا فکر می کنن ما حسودی می کنیم از اینکه او ...

ببین اینا چون سطح تحصیلات و آگاهی شون خیلی پایینه یا دنیای بهتر را ندیدن و تفکر بسته دارند  این حرف را میزند