2777
2789
عنوان

پنیر نخل چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 64 پست
نه اون که سرشو قطع کنی به هیچ وجه رشد نمیکنه ولی در کنارش پاجوش همون نوع نخل رشد میکنه ما بهش میگیم ...

چه جالب یعنی خود نخل در حالی که از بین رفته، کنارش یه چیزی شبیه به خودش رشد می‌کنه که جای اونو بگیره؟ ظاهرش شبیه به نخله؟ اندازه‌ش چطور؟ 

بوی نارنگی پوست کنده و عطر هل میاد
ببخشید من سوالام خیلی زیاد شد اذیتتون کردم از هر نخل چقدر پنیر خرما استخراج میشه؟

بستگی به سن نخل ، خود نخل و آبی که خورده داره از یه کیلویی داریم تا 20 ،30کیلویی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته که کور تازه مزه خیلی متفاوتی با کوری داره که بخواد ارسال بشه چون ممکنه تلخ و بیات مانند بشه

اره درست میگید 

ولی من راهم خیلی دوره :(

قطعا یه روز به جنوب سفر می‌کنم ولی بعید می‌دونم فصل پنیر خرما باشه. تازه اگر تو بازارهای محلی خرید فروش کنن 

بستگی به سن نخل ، خود نخل و آبی که خورده داره از یه کیلویی داریم تا 20 ،30کیلویی

عزیزم ممنونم ازت 

من خیلی اذیتت کردم ولی همه سوالام رو پرسیدم ازتون 

مرسی که دونه دونه ابهاماتمو با صبر و حوصله توضیح دادید 

حتما وقتی داستانم کامل شد براتون می‌فرستم که بخونید 

چه جالب یعنی خود نخل در حالی که از بین رفته، کنارش یه چیزی شبیه به خودش رشد می‌کنه که جای اونو بگیره ...

آره خود همون نوع نخل ولی یکی دیگه بزرگ میشه مث همون میشه که قطعش کرده بودن

تکثیر نخل بیشتر از همین پاجوشاست تا کاشت هسته خرما

عزیزم ممنونم ازت من خیلی اذیتت کردم ولی همه سوالام رو پرسیدم ازتون مرسی که دونه دونه ابهاماتمو با صب ...

خیلی هم خوشحال میشم داستان هیجان انگیز جنوب رو بخونم😍 ان شاءالله موفق باشین

خیلی خوشحال شدم هنوزم همچین افرادی تو جامعه هستن😍

آره خود همون نوع نخل ولی یکی دیگه بزرگ میشه مث همون میشه که قطعش کرده بودنتکثیر نخل بیشتر از همین پا ...

خیلی جاب لود واقعا بهم اضافه شد 

خیلی هم خوشحال میشم داستان هیجان انگیز جنوب رو بخونم😍 ان شاءالله موفق باشینخیلی خوشحال شدم هنوزم هم ...

مممنونم از همه شما که به حرفام گوش کردید 

واقعا درسته انقدر همه از مردم جنوب تعریف میکنن  

عزیزم ممنونم ازت من خیلی اذیتت کردم ولی همه سوالام رو پرسیدم ازتون مرسی که دونه دونه ابهاماتمو با صب ...

حالا یه خاطره از بچگیامونم بهت بگم وقتی بچه بودیم هسته های خرما که خودرو سبز میشدن وقتی کوچولو بودن در حد یکی دو تا برگ داشتن میکندیم کور اونو میخوردیم اکثرا تلخ بودنا ولی به امید کور شیرین هی میکندیم تا یه کور شیرین کوچیک پیدا کنیم😀

حالا یه خاطره از بچگیامونم بهت بگم وقتی بچه بودیم هسته های خرما که خودرو سبز میشدن وقتی کوچولو بودن ...

عه چه جالب 

هسته خرما هم مگه کور داره؟ بعد فقط شما این کار رو می‌کردید یا اکثر همسن هاتون اینطوری می‌کردن؟ 

عه چه جالب هسته خرما هم مگه کور داره؟ بعد فقط شما این کار رو می‌کردید یا اکثر همسن هاتون اینطوری می‌ ...

اکثر همسنامون همین بودیم یکی از تفریحاتمون بود😁 البته الآن بچه ها اصلا اینطور نیستن

هسته خرما که سبز شده و چند تا برگ در آورده آره تهش یه نرمه کوری داره میزدیم به دندون و میخوردیم😂

اکثر همسنامون همین بودیم یکی از تفریحاتمون بود😁 البته الآن بچه ها اصلا اینطور نیستنهسته خرما که سبز ...

این کور ها قبلا دو نوع نبودن خود پنیرش و یکی شبیه ریشه ریشه

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

این کور ها قبلا دو نوع نبودن خود پنیرش و یکی شبیه ریشه ریشه

اینی که من گفتم تو بچگی میکندیم که کور حساب نمیشه اصلا کسی اینا رو نگا هم نمیکنه ما تو عالم بچگی خودمون میکندیم میخوردیم😂

کور اصلی دو قسمت داره اون وسطش که نرمه یکی هم قسمت انهایی کور که حالت ریش ریش داره و ما بهش میگیم کور سیسَکی