2777
2789
عنوان

پنیر نخل چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 64 پست
من فقط میدونم که گرمیه و واسه قوی شدن از نظر جنسی واسه مردان خوبه و گرون هم هست

اون گرده درخت نخل نره. اتفاقا طبع این سرد و خنکه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه طعمی داره عزیزم ؟ میشه یه کم توضیح بدی

ی مزه ی شیرینی داره مخصوصا اون قسمت مغزش ک کامل سفیده بیشتر خوشمزه تره اما بعدش اگه آب خوردی ی دل پیچه شدیدی میاره 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

ی مزه ی شیرینی داره مخصوصا اون قسمت مغزش ک کامل سفیده بیشتر خوشمزه تره اما بعدش اگه آب خوردی ی دل پی ...

چه جالب دوست دارم حتما یه بار بخورم 

مرسی عزیزم ❤️

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
راستش خیلی جنوبی نه😂شیرازم به دردت میخورم؟

به دردم میخوری عزیزم   

من عاشق نویسندگی اقلیمی هستم هرچی اطلاعات از اقلیم ها بیش‌تر بدونم بهتر می‌تونم بنویسم. اگه آداب و باورهای بومی مردمتون که برای بقیه عجیب میاد، یا اونا رو از بقیه اقلیم‌ها  متفاوت می‌کنه برام بگید ممنون میشم. 

حتی اگه این آداب و رسوم بد باشه. چطور توصیح بدم. مثلا باور یه سری از مردم که تو عروسی تیراندازی می‌کنن. یا داستانای سینه به سینه نقل شده 

از اینجور چیزا :)

بوی نارنگی پوست کنده و عطر هل میاد

چند روز پیش در موردش توی اینستا کلیپ دیدم ماده وسط جوانه های نخل هست شیری رنگ و نرم هست تقریبا اندازه یه پرتقال میگفت 100 هزار قیمتش هست 

توی اینستا سرچ کن احتمالا ببینی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
عزمزمه خیلی دوست دارم یه بار امتحانش کنم. حتما این کار و می‌کنم. میشه یکم درباره‌ش توضیح بدید؟ مزه‌ش ...

عزیزم حتما امتحانش کن ی مزه شیرین و تردی داره

فرهنگ و آداب خاصی نداریم فصل زمستون ک میشه اینکارو انجام میدیم 

چون قیمتش خیلی گرونه و کمیابه آره فقط ب ی عده خاصی میرسه ک اومدن تو انداختن درخت نخل کمک کردن

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

مردم جنوبی باور های زیادی دارن

و رسم رسوم زیادی هم. دارند

مثلا تو محرم دمام و سنج استفاده میکنن و غذا هاشون و دسر هاشون رنگینک دوپیازه میگو قلیه و حلوا خرما هست

راجب جن و اینا یع باور دارند که چیزی به اسم زار که بع شکل باده تو جسم آدما میره آدما رو تخت کنترل میکیره برای کسای کع زار زده شدن مراسم زار میگیرن با موسیقی های خاص اون زار بیرون میارن که این مراسم پدر زار ها و مادر زار ها میگیرن

بوشهر ها خونه بزرگ دارند که دوتا پزیرایی دارن و یکی مردانه و یکی زنانه است و اول مردان سیر میکنن 

یا غذا های مثل ماهی میگو رو با دست میخورن و قبل غذا خوزدن عضو کوچیک خانواده  میزبان با تشت آفتابه و حوله میاره سرسفره و همه دستاشون میشورن خشک میکنن میزبان چیزی از عذا نمیخوره همه حواسش به مهمان تا چیزی کم‌کسری نباشه

تو عروسی های جنوبی نی ابون زیاد استفاده میشه 

حتما یبار امتحانش کن عزیزم قربونت🌹

❤️❤️

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من بندرعباسیم ما بهش میگیم کوردر واقع مغز وسط درخت نخله همون شاخ و برگ درخته که هنوز تبدیل به حالت ...

عزیزم مرسی که اسمشونو برام نوشتی به زبون محلی‌تون. رنگش چطوریه؟ سفیده یا به کرمی میزنه؟ طعمش من شنیدم مثل طعم مغز کاهو هستش. درسته؟ 

بوی نارنگی پوست کنده و عطر هل میاد
عزیزم من شنیدم برای مردم جنوب که مهمون میاد، اگر خیلی عزیز باشه براش پنیر نخل تهیه می‌کنن؟ درباره ا ...

شیرینه هر چی وسطتر باشه شیرینتره البته اگر نخلی آب کافی نخورده باشه یا خارج فصل بریده بشه ممکنه کور مزه تلخی بده

واحد شمارشش نفره چون وقتی سر نخل رو قطع کنن دیگه رشد نمیکنه 

حالا جالبه اینم بدونید مثلا اگر سر درخت نخلی رو قطع کنن و دوباره بزارن سر جاش سر جوش میخوره و به رشدش ادامه میده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم