2777
2789

سلام خواهرم ۴۱ روزه زایمان کرده سزارین..۱۳ روز پیش متوجه شد جای بخیش ۴ تا سوراخ شده‌ و ترشحات خونی ازش بیرون میاد.پیش متخصص زنان رفت انتی بیوتیک داد گفت دوهفته ای جوش میخوره امروز بعد از دوهفته ۳ تا سوراخ جوش خورده ولی یکی که خیلی عمیق بود باز مونده...از امروز صبح از همون سوراخ باز ،درد میکنه یدفه میگیره ول میکنه... واس کسی پیش اومده تاحالا؟؟ ممکنه عوارض بدی داشته باشه خیلی میترسه

❤💝معنای زنده بودن من👧باتو💏بودن است💑همسرگلم💜💖p💑

خواهرشوهر من اینجوری شده بود چرک کرده باید   بره دکتر چرک خشک کن قویتر استفاده کنه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرت چاقه یا قند داره؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خواهرشوهر من اینجوری شده بود چرک کرده باید   بره دکتر چرک خشک کن قویتر استفاده کنه

خوردش دوهفته.. یه سوراخ مونده بازه..واس اونم درد میکرد؟؟

[QUOTE=51734370]واسه منم اونطوری شد بعد از یه ماه  البته یدونه سوراخ خونابه می یومد دکترم نرفتم خودش خوب شد[/QUOTEدرد داشت؟

واسه منم اونطوری شد بعد از یه ماه  البته یدونه سوراخ خونابه می یومد دکترم نرفتم خودش خوب شد

چه خوب که زود خوب شد.درد هم داشت؟

اره درد میکرد  مخصوصا خم میشدم تیر میکشید و میسوخت چیزی نمیشه نگران نشید

فداتشم.. ممکنه ازین سوراخ هوا بکشه داخل