2777
2789
عنوان

مامانا کمکم کنید

121 بازدید | 8 پست

بچه ام یکسال و چند روزشه چند روزیه ویروس گرفته سرما خورده بردم دکتر از امروز که روز چهارم سرماخوردگیشه چرک خشک کنش رو شروع کردم اسهالی شده و تب هم همراهشه الان تب بره دادم قطره استامینوفن ،و شیاف،سوالم اینه که الان که یکساله شدن شربت استامینوفن بهشون بدیم یا همون قطره استامینوفن ؟

اسهالش احتمالا بخاطر چرک خشک کن هست اگر شدیدتر شد حتما به دکتر مراجعه کن چون ممکنه بهش نسازه مگه دار ...

آخه اون موقع تب نداشت که به دکتر بگم تب بر بنویسه،چرک خشک کن هم که قبلاً همینو خورده ولی اسهالی نمیشد،چرک خشک کن کلا اسهالی می‌کنه ولی نه اینطور که با تب همراه باشه جایی هم نرفتم که بخواد ویروس جدید بگیره اینقدر که من رعایت میکنم دیگه ازم چیزی نمونده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز شیاف هم شکم و شل میکنه

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
عزیز شیاف هم شکم و شل میکنه

جدا؟ ولی خب قبل از اینکه شیاف بزارم اسهالی شده بود می‌دونی یه پزشکی می‌گفت اگر مدفوع اسهالی بود و به رنگ زرد بود یعنی عفونیه و اگر به شکل سبز بود یعنی بخاطر دندونای بچه اس از این زرد شده

پودر کیدی لاکت دکتر به بچم داده بود چند سال پیش.پروبیوتیکه

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
آخه اون موقع تب نداشت که به دکتر بگم تب بر بنویسه،چرک خشک کن هم که قبلاً همینو خورده ولی اسهالی نمیش ...

همیشه سعی کن چرک خشک کن رو آخرین انتخاب بزاری وقتی عفونت شدید و تب باشه . وقتی فوری چرک خشک کن بدی بدن بچه ضعیف میشه مقاوم میشه ب دارو و مرتب مریض میشه ... یه شربت پروفن با طعم میوه هم هست  واسه کودکان. فقط روش رو بخون ببین واسه چه محدوده ی سنی هست اگر رفتی دکتر دوباره هم ک چ بهتر...نسبت ب استامینوفن خیلی جوابدهی بهتری داره ..ولی با شکم حالی خوب نیست بخوره 

پودر کیدی لاکت دکتر به بچم داده بود چند سال پیش.پروبیوتیکه

وقتی ۱۰ماهه بود اسهالی شد از دکتر پرسیدم گفت نه ممنوع هست پسرتون چند ساله بود که پودر کیدی لاکت رو دادین

همیشه سعی کن چرک خشک کن رو آخرین انتخاب بزاری وقتی عفونت شدید و تب باشه . وقتی فوری چرک خشک کن بدی ب ...

آره دیگه گذاشتم برا مرحله آخر ۴روز گذشت دکتر گفت اگر خوب نشد بازم سرفه خلطی داشت با خلط سبز از بینی میومد شروع کن که مجبور شدم شروع کنم