2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنین

89 بازدید | 6 پست

من و یه اقایی مجازی اشنا شدیم همشهری بودیم ولی اون جای دیگس الان میببنم اخلاقمون به هم نمیخوره ولی حرف جدایی میزنم میگ خودکشی میکنم و فلان میدونم دروغ میگی و‌حتی بکنه هم من مقصر نیستم ولی عذاب وجدان میگیرم خانوادش اطلاع دارن ۲۶سالشه به مادرش بگم به درد هم نمیخوریم به پسرت میگم این حرفارو میکه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شکاکه بددهنه عصبیه

اگه راهی نیست بهش بگو نمیخوای

گفت خودشم میخواد بکشه باهاش حرف بزن اگه دیدی لازمه به خانوادش اطلاع بده درسته که باید کنار بیاد ولی خدای نکرده یه وقت جدی جدی نمیره گناه داره بالاخره انسانه ممکنه یهو جوگیر شه

اگه راهی نیست بهش بگو نمیخوایگفت خودشم میخواد بکشه باهاش حرف بزن اگه دیدی لازمه به خانوادش اطلاع بده ...

من میخام به مامانش بگم موضوع رو میدونم منطقین اونا چون به من گفت اخلاق پسرم بده هرجا دیدی نمیخورین بگو بهم فردا طلاق نگیریت

من میخام به مامانش بگم موضوع رو میدونم منطقین اونا چون به من گفت اخلاق پسرم بده هرجا دیدی نمیخورین ب ...

اره اطلاع بده راجب این افکارشم، ان شاءالله که حالا یه حرفی زده ولی جدی جدی کاری نکنه گناه داره