2777
2789
عنوان

آدم می‌ترسه مهمونی بره😐😐😐

1326 بازدید | 69 پست

سرفه کنی چندشه،فین کنی چندشه(تو دسشویی)،بچه رو هر جا بشوری یکی بدش میاد،از دسشویی بیای دستت خیس باشه یکی بدش میاد خشک باشه یکی دیگه بدش میاد میگه نشسته،چ می‌دونم هررررکااااری یکی بدش میاد،یکی تو روشویی مسواک میگه چندش،یکی تو حموم میگه مسواک میزنم اون یکی میگه چندشه،انصافا مهمونی رفتن اصلا اصلا ارزش ندارد😐😐😐😐😐😐😐😐😐

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالهاست مهمونی نمیرم فقط خانواده

اصن تو بگو اجباری 

بگو بعد ی دهه ی بار 

ترسناک شده اصن 

از هررررر چیزی ایرادی میگیرن😐

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

خدا شاهده 3 روز مهمان داشتم موهاشون بلند تا زانو ول و باز 

الان ک رفتن هرجا خونه موی دراز میبینم

منم زود حالت تهوع میگیرم

2بار جارو کردم

مهمونم باید رعایت کنه دیگه 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
یسریا الکی گیر میدن.

تاپیک مهمون چندش رو خوندم پشمام ریخت اصن 

دیگه وقتی با کسی رفت و امد کنی ،قلقش دستت میاد که رو چی حساسه اون کارا رو خونه اش انجام نمیدی

بعضیا هم هستن حساس نیستن خب طبیعتا ادم باهاشون راحتتر و رفت و امدت بیشتره باهاشون

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

هرکار مکنید فقط تو ظرفشویی مسواک نزنید کان بچتونو هم اونجا نشورید دیگه بعد دستشویی رفتن هم تمیز کنید دستمال توالتم تو دستشویی نندازید🫠

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
مجبور نیستین تو مهمونی راجب اینا حرف بزنین

ن تو مهمونی ک راجب اینا صحبت نمیشه فک کنم منظور اسی تاپیک های ک اینجا میزننه 

مثلا یکی میاد میگه امروز مهمونم دستشو تو دستشور شست چندشم شد و... منظورش اینه 

اصن تو بگو اجباری بگو بعد ی دهه ی بار ترسناک شده اصن از هررررر چیزی ایرادی میگیرن😐

اجباری یه دهه یبارم نمیرم 😄 جایی که گیرمیدن که اصلا نرو حتی به اجبار

❌️❌️❌️لایک نکن❌️❌️❌️