2777
2789
عنوان

بنظرتون کار اشتباهی کردم

94 بازدید | 11 پست

خب این قضیه مال چند وقت پیشه که میگم این روزا یکم ذهنم درگیره خاستم نظر بقیه رو بدونم( به هرکس گفتم گفتن کار خوبی کردی) 

من دوتا دوست داشتم که بشدت ول بودن. ینی یچی میگم یچی میشنوید هر دقیقه دوست پسر عوض کنن یهو دوتا سه تا داشتن ( خواهرن) 

اقا این یکی از خواهرا یه بلایی سر من اورد خیلی اذیت شدم و کینه شده بود این 😑 حالا بماند چی بود قضیش طولانیه 

این چند سال اخیر هر چند ماهی یکبار با من دعوا میکردن  و دوباره هی کارشون لنگ بود میومدن سمت من 

حتی بیشتر اوقات خرجیشونو من میدادم! پول اسنپ پول شارژ همه چی 

یکم گذشت یکی از خواهرا با یه پسر رفت تو رابطه ( به من نگف ولی یکسال و نیم بود باهم بودن یهویی از دهنشون در رفت من فهمیدم به روشون اوردم تعریف کردن) اون تایم همش پیش من میگف عاشقشم فلان بیسار منم گفتم خب خوبه خوشحال شدم براشون اقا این پسره رو با من اشنا کرد و ما رفیق بودیم پسره به من میگف عمه خلاصه بگم ک اوکی بودیم هر چهارتا رفیق خوش میگذشت من این بین فهمیدم پسره هم بدجور عاشقه وحشتناک هر دفعه از من هی میپرسید ک یموقع این پشت سر من کاری نمیکنه فلان میگفتم نه 

من یروز فهمیدم این دختره با یه پسره دیگه هم هست فک کنید گل کادو میگرفت از این پسره به اون عکس میداد میگف تو خیابون رندوم دادن بهم یا فلانی برام خریده( من) 

من هرچی گفتم اشتباست اینا گوش نداد یک هفته من باهاشون حرف نزدم باز دیدم خیلی حق به جانبن عصبی شدم همه چیو با مدرک با پسره ثابت کردم( چطوریشم اینکه عکس دونفرشونو داشتم رو پیج اینستا دوستم بود همه رو دادم بهش) 

این اومد هرچی از دهنش در اومد به من گف کلی فوش داد کلی به خانوادم توهین کردن خیلی خیلی بد 

منم جوابی ندادم فقط بلاک کردم بعد یه دوست مشترک داریم رفتن اون قضیه رو یجور دیگه برا اون تعریف کردن من ادم بده بشم! منم هرچی از دهنم در اومد بارشون کردم باز اونا خیلی حرف زدن بهم من نخونده پاک کردم 

حالا پسره رفته بود گفته بود ک با این شرایط من بازم میخوامت فلان( من میدونم نمیخادش و صرفا میخاد انتقام بگیره ازش) اینم(من) اومد با من لاس زده از من خوشش میا  ک باز من براش شات دادم حرفارو خلاصه هستید بقیشو بگم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر ادم حسود و فضولی هستیبه تو چه که رفته گفتی؟ شاید دختره هم از پسره خیانت میدیده و الان از این سو ...

اول که کل ماجرا رو وقتی نمیدونی اینطور حرف نزن 

پسره هیچ خیانتی نکرد به دختره حتی اولین رابطه پسره هم بود کلی من فکر کردم هر دو رفیقم بودن میشد چشم پوشی کنم ؟ نمیشد اگه میدیم ک پسره حسش اونقدر عمیق نیست یک درصد هم نمیگفتم ولی اینجا پسره داشت نابود میشد متوجهی؟

هستیم ولی عجیبه اینقدر مهمه برات ولشون کن زندگیت رو بکن من که بودم اینکارا رو نمی کردم کلا تو دوستی ...

اخه میترسم بابت کارماش میگم نکنه یقه منو بگیره... 

با یکی از اینا که موکل دارن و سفارش اینا میگیرن حرف زدم گفتش بهترین کارو کردی چون توهم شریک بودی انگار اینطوری 

اول که کل ماجرا رو وقتی نمیدونی اینطور حرف نزن پسره هیچ خیانتی نکرد به دختره حتی اولین رابطه پسره هم ...

بازم به تو ربطی نداشت

من فقط حسادت دیدم از رفتارت و دیدی که کسی تره هم برا حرفت خورد نکرد پسره هنوز دنبالشه

و اینکه دوست پسر رفیقت چه صمیمتی باید با تو داشته باشه؟ هی میگی پسره رفیقم بود

تو فقط از طریق دوستت اون پسره رو میشناختی 

چقدر پیک می

خب این پسر رفیق که میگی که ظاهرا عقل درست و حسابی هم نداشته که بازم برگشته به دختری که ازش خیانت دیده دختره هم مگه نمیگی بده میذاشتی پسره برگرده انتقام بگیره بقول خودت چرا دخالت کردی واقعا لزومی نداشت من نمی دونم کی و چرا حق رو به شما داده اما با این تعاریفی که کردی و خلاصه موضوع نمیشه به شما حق داد میتونستی کات کنی با دوستات و بذاری شریک گناهشون نشی میتونستی سکوت کنی و بذاری خودشون متوجه اشتباهشون بشن و ...

خب این پسر رفیق که میگی که ظاهرا عقل درست و حسابی هم نداشته که بازم برگشته به دختری که ازش خیانت دید ...

میدونی چرا حق داشتم اینکارو کنم؟ همون اول حرفام هم گفتم یه بلایی سر من آوردن که نمیتونم حتی بگم چیشد و چقد بعد از اون من نابود شدم! ینی هیچ وقت به اون آدم قبل برنگشتم 

کاملا حق داشتم که نشون پسره بدم 

پسره برنگشته بهش انتقام میخاست بگیره که نشد 

منم نفرینش کردم و چند روز پیش فهمیدم سرطان گرفته. سر همون عذاب وجدان داشتم هیچ کدوم حتی اجازه تکمیل حرفارو ندادین وگرنه که دخترا باید حتی بدتر سرشون میومد.

بازم به تو ربطی نداشتمن فقط حسادت دیدم از رفتارت و دیدی که کسی تره هم برا حرفت خورد نکرد پسره هنوز د ...

تو با اون مغز پوچت اونطوری فکر کن و میتونی گمشی از تایپک من بیرون عزیزم 💕

میدونی چرا حق داشتم اینکارو کنم؟ همون اول حرفام هم گفتم یه بلایی سر من آوردن که نمیتونم حتی بگم چیشد ...

شاید یکی تو تاپیک بهت حق بده اما خدایی هرچی میخونم نمیتونم درک کنم بلا سرت آورد خب قطع می کردی رابطت رو یه بار پیش خودت و وجدانت فکر کن ببین لزومی داشت رابطت رو باهاشون ادامه بدی؟ 

اینی که فکر می کنی چون نفرین کردی سرطان گرفته هم عجیبه سرطانها الان از انواع تغذیه های بد و آلودگی هوا و استرس میاد من و شما هم ممکنه مبتلا شیم انشالله ایشونم زودتر شفا پیدا کنن براشون آرزوی سلامتی کن من که از تا پیک شما میرم ولی اگر منتظری کسی بهت حق بده یکم خودت رو بی طرفانه قضاوت کنی میبینی کارت خیلی زشت بوده اگر باهات بد کرده بود یا بهش میگفتی یا کات می کردی اگرم هدفت انتقام بوده خب از اولش تو تاپیکت میگفتی هدفت رو شاید جور دیگه ای میشد فکر کرد.‌.

تو با اون مغز پوچت اونطوری فکر کن و میتونی گمشی از تایپک من بیرون عزیزم 💕

بی تربیت حسود

تاپیک زدی گفتی بنظرتون اشتباه کردم یا نه 

تحمل نظر مخالف نداری پیک می کوچولو

از بقیه تاپیکات میشه فهمید که حتی سگم نگات نمیکنه و چقدر تو کف پسر و‌شوهری بدبخت خدازده حسود