خب این قضیه مال چند وقت پیشه که میگم این روزا یکم ذهنم درگیره خاستم نظر بقیه رو بدونم( به هرکس گفتم گفتن کار خوبی کردی)
من دوتا دوست داشتم که بشدت ول بودن. ینی یچی میگم یچی میشنوید هر دقیقه دوست پسر عوض کنن یهو دوتا سه تا داشتن ( خواهرن)
اقا این یکی از خواهرا یه بلایی سر من اورد خیلی اذیت شدم و کینه شده بود این 😑 حالا بماند چی بود قضیش طولانیه
این چند سال اخیر هر چند ماهی یکبار با من دعوا میکردن و دوباره هی کارشون لنگ بود میومدن سمت من
حتی بیشتر اوقات خرجیشونو من میدادم! پول اسنپ پول شارژ همه چی
یکم گذشت یکی از خواهرا با یه پسر رفت تو رابطه ( به من نگف ولی یکسال و نیم بود باهم بودن یهویی از دهنشون در رفت من فهمیدم به روشون اوردم تعریف کردن) اون تایم همش پیش من میگف عاشقشم فلان بیسار منم گفتم خب خوبه خوشحال شدم براشون اقا این پسره رو با من اشنا کرد و ما رفیق بودیم پسره به من میگف عمه خلاصه بگم ک اوکی بودیم هر چهارتا رفیق خوش میگذشت من این بین فهمیدم پسره هم بدجور عاشقه وحشتناک هر دفعه از من هی میپرسید ک یموقع این پشت سر من کاری نمیکنه فلان میگفتم نه
من یروز فهمیدم این دختره با یه پسره دیگه هم هست فک کنید گل کادو میگرفت از این پسره به اون عکس میداد میگف تو خیابون رندوم دادن بهم یا فلانی برام خریده( من)
من هرچی گفتم اشتباست اینا گوش نداد یک هفته من باهاشون حرف نزدم باز دیدم خیلی حق به جانبن عصبی شدم همه چیو با مدرک با پسره ثابت کردم( چطوریشم اینکه عکس دونفرشونو داشتم رو پیج اینستا دوستم بود همه رو دادم بهش)
این اومد هرچی از دهنش در اومد به من گف کلی فوش داد کلی به خانوادم توهین کردن خیلی خیلی بد
منم جوابی ندادم فقط بلاک کردم بعد یه دوست مشترک داریم رفتن اون قضیه رو یجور دیگه برا اون تعریف کردن من ادم بده بشم! منم هرچی از دهنم در اومد بارشون کردم باز اونا خیلی حرف زدن بهم من نخونده پاک کردم
حالا پسره رفته بود گفته بود ک با این شرایط من بازم میخوامت فلان( من میدونم نمیخادش و صرفا میخاد انتقام بگیره ازش) اینم(من) اومد با من لاس زده از من خوشش میا ک باز من براش شات دادم حرفارو خلاصه هستید بقیشو بگم؟