2777
2789
عنوان

در رو برای مادرشوهرم باز نکردم

519 بازدید | 37 پست

سلام دوستان 

واحد ما روبروی مادرشوهرمه

قبل از اینکه بگید چرا قبول کردی بری اونجا بگم که مجبور بودیم واقعا و چاره ای نبود🥲

مادرشوهرم زن خوبیه ، ولی من معذبم در برابرشون 

چند بار پیش اومده من حمام یا سرویس بودم اومده درِ خونه منو زده و تا من بیام درو باز کنم اونم رفته خونشون

و یکی دوبار هم واقعا وضع خونه بد بود و روم نمیشد باز کنم ، درو باز نکردم و بعدا بهونه آوردم که بالکن بودم متوجه نشدم یا حمام بود و از این حرفا 

میگم بنظرتون ناراحت میشه که چرا این درو باز نکرده ؟؟ 

یکم رفتاراش نشون میداد ناراحت شده یا شاید من اشتباه متوجه شدم

آخه جز اون یکی دوبار ، بقیه ش عمدا نبوده ، نمیدونم چرا تا من میرم حمام اون میاد درِ خونه ما 😅😅

انقد عذاب وجدان دارم ، آخه آدم یکی دوبار این موقعیت پیش میاد نه اینکه هی بگم ببخشید سرویس بودم یا فلان بودم نتونستم باز کنم ، با خودش میگه اینا بهونه ست و شاید حرف منو باور نکنه دیگ🥲 

شما جاش باشید اینجوری فکر می‌کنید؟؟ 

من خونه اونا هر وقت رفتم باز کردن البته اونا پیرزن پیرمردن و همیشه بیکار و تنها...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بفهمه دیگه نیاد سرزده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

فقد میخام بدونم اگه مادر خودتون هم بود درو روش باز نمیکردی تا بره خونش؟ 

حتی اگه تو بدترین شرایط بودی باز کن شاید یه مشکلی واسشون پیش اومده باشه شاید حالشون بد بشه یموقع و کسی نباشه بجز شما 

بیکار و تنها...خب شمام اگ خونه داری مث اون بیکاری و تنها....اگ ب قصد وا نمی کنی ی جوریه 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

اول اینکه هر کاری الان بکنی، خونواده همسرم عادت میکنن، مادر شوهر من قبلا هر روز خدا زنگ میزد و من معمولا نمیتونستم جواب بدم، بعد عادت کرد الان هفته ای یکبار زنگ میزنه، من با مامان خودمم هر روز صحبت نمیکنم 

از طرفی مثلا اگر سرویس بودی یا حمام بودی بعد برو در خونشون رو بزن بگو کاری داشتید من حمام بودم و... 

اینطوری روز هایی که واقعا نمیخوایی در رو باز کنی مثلا خونه به هم ریخته س و... به چشم نمیاد