2777
2789

البته از این کلمه پایین و ..خوشم نمیاد 

از قول اطرافیانم گفتم ..

منظورم اینه از لحاظ مالی وضعش اصلا در سطح خوبی نیست😭 

کاری ندارع از خانواده بی سواد هستند (البته خیلی هم محترم 🥺)

خونه و ماشین هم که هیچی ...

ته حسابشم یکی دو تومن بیشتر می‌دونم نیست 

خیلیییی خیلی زیاد دوسش دارم و می‌خوام همه عمرم رو باهاش شریک بشم اما نمی‌دونم خانواده ام آخر سر قبول کنن یا نه 

چیکار کنم 😭؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فراموشش کن😐 

منم یکیو دوس دارم از ما بالاتره 🚶🏻‍♀️

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ببین کبوتر با کبوتر باز با باز. خیلی پشیمون میشی

کس دیگه ای به جز اون به قلبم نمیشینه هر کی میاد جلو برای پیشنهاد دادن ناخودآگاه بد رفتاری میکنم و ردش میکنم

همین خودت اگ باهاش ازدواج کنی یه سال دیگه میای میگی خانمااا هیچوقت با پایین تر از خودتون ازدواج نکین خیلی سخته . 

بشین منطقی فکر کن یه سال دیگه یچیزی دلت خواست پول نداشت بخره چه حالی میشی

عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد          عشق نَبُود عاقبت‌ ننگی بُوَد

فراموشش کنپول مهمه خیلی زیادم پول مهمهاگه پولدار باشی تضمینی نیست که خوشبخت میشی ولی اگه به پولدار ن ...

باور کن نمیتونم ..

خب منم میتونم کمکش کنم 

وضعمون بد نیست 

خودمم کار میکنم برای زندگی باهاش 

باور کن نمیتونم ..خب منم میتونم کمکش کنم وضعمون بد نیست خودمم کار میکنم برای زندگی باهاش

ببین کی گفتم که پشیمون میشی

هر چقدرم کار کنی پول مرد مهمه

من که دشمنت نیستم والا اصلا نمیشناسمت ولی اینو بدون ازدواج با آدم بی پول یا حتی کم پول دیوانت میکنه

اینقدر درگیر این مسئله پول نداشتن  میشید که عشقو یادتون میره

کاربری مال ۲ نفره🦥