2777
2789
عنوان

ناامید

32 بازدید | 4 پست

سلام دوستان خیلی ناامید دارم مرگ خودمو میبینم نمیدونم چکار کنم 18سالمه ن درس میخونم ن خونه رو تمیز میکنم ن میرم مدرسه ن دعا میکنم ن میخندم ن گریه میکنم هر10دقیقه تصمیم جدیدی میگیرم بعد بهش عمل نمیکنم هی میگم فردا تغییر میکنم نمیشه مریضم ضعف بدن دارم از همه عقب موندم افسرده ام چکار کنم دارم میمیرم میخوام ازدواج کنم خواهرام 13سالگی ازدواج کردند بخاطر خانوادم ولی من تاالان دارن با این پدر زجر میکشم حتی خواستگار ندارم

عزیز دلم اینایی که گفتب نشونه اهمال کاری و افسردگیه! منم عین تو دقیقا همین مشکلو دارم ولی سعی خودمو میکنم 

و اگه نظر من رو میخوای خودت رو با ازدواج از اینی که هست بدتر نکن سعی کن درستو بخونی یا سرکار برو

عزیز دلم اینایی که گفتب نشونه اهمال کاری و افسردگیه! منم عین تو دقیقا همین مشکلو دارم ولی سعی خودمو ...

من اینو اغلب اوقات ب خودم میگم ولی خیلی سخته زندگیم چون پدر خوبی نداشتم همیشه نیاز دارم اینکه توزندگیم ی مردی داشته باشم که بهش اعتماد کنم درکنارش باشم بهم محبت بده حمایتم کنه.. واقعا سخته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینو اغلب اوقات ب خودم میگم ولی خیلی سخته زندگیم چون پدر خوبی نداشتم همیشه نیاز دارم اینکه توزندگ ...

درست میگی همه حرفاتم قبول دارم

ولی پیدا کردن همچین ادمایی خیلی سخته مخصوصا تو این دوره 

میدونم از شنیدن این حرف که خودت باید درستش کنی شاید خسته شدی ولی واقعیته برا منم واقعیته چون منم مثل توعم حوصله انجام هیچ کاریو ندارم ولی خب مجبوریم